Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1597167 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4620 : Sâmbătă, 28 Aprilie 2012, 22:21 »
rectific: *cautarile unui loc potrivit pentru casa mea
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4621 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 09:46 »
:) Daca semnez contractul, pentru 2 ani ,sambata si duminica o sa fiu postacul de serviciu pe SC. :D.Gata ati luat vacanta cu totii? :)

de ce posacu' ? asa este specificat in contract  
da suntem in minivacanta
eu savurez la greu atmosfera de relaxare  :thumbup:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4622 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 11:17 »
de ce posacu' ? asa este specificat in contract  
da suntem in minivacanta
eu savurez la greu atmosfera de relaxare  :thumbup:

Am contract pe 3 luni plus 5 daca vreau,sau pe 2 ani ,mai multe variante,am observat ca este liniste pe aici iar eu nu am vacante, zile libere pe perioada contractului,si era mai mult o observatie personala postata .Daca ai impresia ca s posac anunta ma caci sunt implicat atat de mult in fenomenul de aici incat s ar putea sa transpuna in stari ciudate pe SC.Mercy ,savureaza in continuare ,nu te invidiez, dimpotriva.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4623 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 11:39 »
cu forte noi  :)
azi am fost la casa bunicilor mei, undeva departe de oras. a trecut un an de la ultima mea vizita acolo, totul mi-a parut mai "mic", habar n-am de ce am avut aceasta perceptie. m-am bucurat din plin de aer curat, de padure, de pomi infloriti si miros de "tara"...parca nu ma mai saturam. stateam pe cerdac si ma gandeam ce binecuvantare e sa ai o casuta a ta, pe pamant. dupa vizita de azi cred ca voi incepe cautarile potrivit unui loc pentru casa mea.
Ce frumos,tine ma si pe mine la curent cu progresul actiunii tale,mie mi ar placea sa am o casuta cum a postat Mihaela in picturi ,culmea imi aminteste de casa bunicilor in care am crescut.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4624 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 12:00 »
...Daca ai impresia ca s posac anunta-ma ...

nu am nici o impresie, tu ai spus si citez :

..... o sa fiu postacul de serviciu pe SC. :D.

si era o gluma ce ti-am raspuns  !!   ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4625 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 13:40 »
si totusi nu am alta solutie,....ba exista una dar vorba lui Caroline,, oua sau sunca'' :)? A si prefera ,,oua'' cu grad mare de libertate in sensul  sa i placa sa calatoreasca  :D

Si eu, ca "sunca" am fost prea mult timp, tot "oua" si nici alea in fiecare dimineata, doar asa din cand in cand... ca fac rau la colesterol ;D

Unii dorm, eu abia acum ajung la somn, dupa 3 zile la Rasnov, cu urcat drumul de costise spre cetate si pestera, inainte si dupa dans pana la 4 dimineata.  :dance: Da' e ok, sunt supermultumita ca, in afara de faptul ca a trebuit sa ma opresc din cand in cand sa-mi recapat suflul, nu ma doare nimic, n-am febra musculara si dorul de duca si de dans tot nu mi-a trecut.  *|* *|*  *|*
Totusi... tot mi-e ciuda ca am ajuns prima acasa (fiind cel mai aproape) si stiind ca unii la ora asta sunt inca la Rasnov, fie cu telecabina la Poiana Brasov, fie la pastravarie la Albota. Io ce sa ma fac daca n-am masina si tre' sa stau acasa inca astea doua zile libere?! :'(
Pana-mi iau masinuta proprie, tre' sa gasesc eu ceva... E pur si simplu injust, am in urechi numai rasetele de ieri seara...  :angel:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4626 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 16:20 »
nu am nici o impresie, tu ai spus si citez :

si era o gluma ce ti-am raspuns  !!   ;)
Considerra ca am inventat un cuvant,POSTAC-o persoana care posteaza on line . :).

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4627 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 16:27 »

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4628 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 20:38 »
singura  :(...azi e doua zi cand simt asta, ieri a fost un sentiment usor, abia adia, abia perceptibil, dar azi m-a "trantit", pur si simplu. eram cu fii-meu in parc si-am simtit un pustiu in suflet cum am mai trait doar o data in viata, era atat de intens ca abia puteam respira....nu, n-am luat-o razna  :(. cand m-a intrebat micutul meu de ce am ochii atat de tristi, aproape ca m-a busit plansul. nici macar nu stiam ce sa-i spun. si ce-ar intelege un copil atat de mic din asta?  :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4629 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 21:08 »
singura  :(...azi e doua zi cand simt asta, ieri a fost un sentiment usor, abia adia, abia perceptibil, dar azi m-a "trantit", pur si simplu. eram cu fii-meu in parc si-am simtit un pustiu in suflet cum am mai trait doar o data in viata, era atat de intens ca abia puteam respira....nu, n-am luat-o razna  :(. cand m-a intrebat micutul meu de ce am ochii atat de tristi, aproape ca m-a busit plansul. nici macar nu stiam ce sa-i spun. si ce-ar intelege un copil atat de mic din asta?  :-\
....eu te inteleg cel mai bine caci am trecut prin asa ceva,dupa ce va trece vei fi o invingatoare,am inteles ca esti din Iasi uite nu o sa ti vina sa crezi parca nu mai gandeam m am urcat in masina pur si simplu si am ajuns in Timisoara,dupa in Targu Mures si la sfarsit in Iasi,iti spun imediat unde am dormit ....la subsol e un bar dragut si in sfarsit ma trezesc in Hand si cu cine crezi ca ma intalnesc ....dar mai bine imi dai un mesaj pe YAHOO si ti povestesc mai multe....astept....chiar te rog.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4630 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 21:10 »
singura  :(...azi e doua zi cand simt asta, ieri a fost un sentiment usor, abia adia, abia perceptibil, dar azi m-a "trantit", pur si simplu. .....

incearca sa faci ceva care sa te distreze, sa iesi din starea asta, trairile triste nu sunt din cele mai placute si eu cand ma mai surprind dand tarcoale borcanului cu melancolie bag repede ceva distractiv sa deschid canalele pozitive ale mintii  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4631 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 22:31 »

Nu stiu daca toate starile de acest gen se pot pune doar pe seama faptului ca esti singura. Eu imi aduc aminte de ele si dinainte de asta... de fapt, de cand ma stiu. Gandeste-te mai bine ca nu e placut, dar e normal, iar daca nu asociezi sentimentul asta cu faptul ca momentan esti singura, o sa treaca repede. Data viitoare cand iti mai da tacoale, nu-i mai deschide usa, sau da-l afara pe geam. Curaj! :kissing:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4632 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 22:36 »
Se pare ca s a rezolvat sa spun oricum cu cine m am intalnit uite cu tipul asta        http://visionaryartgallery.weebly.com/radu-carnariu.html
Radu Carnariu se cheama foarte de treaba si modest; la subsolul Casei Bucovinene este un pub pe care chiar nu mi l amintesc cum se cheama,dar arata asa ca in vest si patronul are in jur de 20 de ani;si tipul asta era de treaba      http://www.bozbiciuteofil.blogspot.com/   Bozbiciu Teofil lucra la cafenea  parter Hotel Traian cred ,daca esti asa singura treci pe la ei,sau pe la Hand si intrebi de Ciprian ,sigur isi aduce aminte de mine :))))).Si sa lasi Guesswho un mesaj te rog.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4633 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 23:04 »
Uite pe melodiile astea poti sa bei si un chil de votca ca tot nu faci depresie :) :)

Roger Waters - "What God Wants Part 1" conceptual video 1992

http://www.youtube.com/results?search_query=roger+waters+perfeect+sensse+lirics&oq=roger+waters+perfeect+sensse+lirics&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube-psuggest-reduced.3...193607.201878.0.206246.22.20.0.0.0.0.0.0..0.0.

Offline Monique

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 274
« Răspuns #4634 : Luni, 30 Aprilie 2012, 07:12 »
Minunat! E luni dimineata, nu sunt la slujba , afara e aer curat, Soarele e sus pe cer, pot sa fac tot ce-mi trece prin cap!
Ieri am iesit la o plimbare cu Andre in Gradina Botanica si-i multumesc ca mi-a oferit o companie placuta.