si totusi nu am alta solutie,....ba exista una dar vorba lui Caroline,, oua sau sunca''
? A si prefera ,,oua'' cu grad mare de libertate in sensul sa i placa sa calatoreasca 
Si eu, ca "sunca" am fost prea mult timp, tot "oua" si nici alea in fiecare dimineata, doar asa din cand in cand... ca fac rau la colesterol

Unii dorm, eu abia acum ajung la somn, dupa 3 zile la Rasnov, cu urcat drumul de costise spre cetate si pestera, inainte si dupa dans pana la 4 dimineata.

Da' e ok, sunt supermultumita ca, in afara de faptul ca a trebuit sa ma opresc din cand in cand sa-mi recapat suflul, nu ma doare nimic, n-am febra musculara si dorul de duca si de dans tot nu mi-a trecut.

Totusi... tot mi-e ciuda ca am ajuns prima acasa (fiind cel mai aproape) si stiind ca unii la ora asta sunt inca la Rasnov, fie cu telecabina la Poiana Brasov, fie la pastravarie la Albota. Io ce sa ma fac daca n-am masina si tre' sa stau acasa inca astea doua zile libere?!
Pana-mi iau masinuta proprie, tre' sa gasesc eu ceva... E pur si simplu injust, am in urechi numai rasetele de ieri seara...