Tocmai ne pregatim sin noi de cafea: Samiza, eu si Guntz, care a sosit de alaltaieri in tara. Simt deja mirousul cafelei venind de jos, pana in biroul meu. Trebuie sa cobor, sa savurez dimineata asta racoroasa si cafeaua...
Va urez o zi linistita si placuta, iar celor cu care plec spre Bulgaria, sa incepeti incet-incet sa va relaxati, sa intrati in atamosfera de vacanta. Eu cu Guntz am intrat deja, ieri am haladuit prin oras, mi-am cumparat ceea ce trebuia de mult, un sistem de navigare, apoi am plecat spre Ocna. Acolo, la 10 km de Sibiu, o vreme placuta 26 grade, apa calda, ne-am balacit si am stat la soare pana spre dupa amiaza. La intoarcere un orizont inchis prevestea o ploaie intensa la Sibiu, surpriza a fost, ca am intrat destul de repede in acel nor de furtuna si un kilometru, aveam impresia ca am intrat pe un alt taram, fulgere, piatra si un potop de apa. M-am ales cu parbrizul ciupit in 3 locuri...Am ajuns in Sibiu si totul era linistit: doar o ploaie marunta, care apoi s-a oprit. Acum este un pic racoare, dar poate ajungem iar la Ocna. Nu ma mai satur de apa...