Autor Subiect: Invitatie la cafea!  (Citit de 583025 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

adria

• Vizitator
Re: Invitatie la cafea!
« Răspuns #1425 : Sâmbătă, 10 Iulie 2010, 18:15 »
isi face cafeluta la nisip, nu-i asa? :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1426 : Luni, 12 Iulie 2010, 12:06 »
salutare! :D

cafea ca intotdeauna a fost in meniu.
pentru voi  - o cafea turceasca la nisip !

Offline mara

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #1427 : Luni, 12 Iulie 2010, 21:09 »
Seara buna! Privind poza cu ibricul de arama mi-am amintit ca pe vremuri, inainte de Revolutie, era in Brasov, chiar in Piata Sfatului, o cafenea in care cafeaua se facea la nisip, chiar in fata ta. Am ratat vreo doua intalniri din cauza cafelei, dar mai ales a atmosferei de acolo.  ;D Pe urma m-am invatat si daca era posibil, acolo stabileam intalnirile. Cafeaua era doar un nechezol mai bun dar locul era totul. De la amicii brasoveni am invatat ca daca aveai naturala, ajungea sa o transferi celui de la tejghea, cafegiului si aveai parte de aventura si mister: asteptarea la masuta, venitul cafelei, uitatul in dreapta si in stanga (oare nu miroase prea tare?) si in final relaxarea, gustul si savoarea.
Deja am savurat cafeaua pe care ai oferit-o tu, caci vezi, mi-a readus in minte momente placute.  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1428 : Luni, 12 Iulie 2010, 23:04 »
Deja am savurat cafeaua pe care ai oferit-o tu, caci vezi, mi-a readus in minte momente placute.  :)

Mara am vazut ca esti nou venita si profit de ocazie sa iti zic "bine ai venit". Dupa parerea mea asta este cea mai importanta menire a discutiilor , imaginilor, peripetiilor de pe acest forum - sa ne faca sa ne aducem aminte de lucrurile si intamplarile bune din viata noastra, pe care le putem impartasi si celorlati. Noi toti cei de aici - singuri prin statutul nostru -suntem mai sensibili si mai delicati decat ceilalti.  ;D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1429 : Luni, 12 Iulie 2010, 23:14 »
Noi toti cei de aici - singuri prin statutul nostru -suntem mai sensibili si mai delicati decat ceilalti.  ;D

Eu delicat? Nooo... Eu sunt o fiara neimblinzita si neinblinzibila  ;D Am si solzi si colti. Data viitoare ti-i arat daca vrei  :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1430 : Luni, 12 Iulie 2010, 23:18 »
Eu delicat? Nooo... Eu sunt o fiara neimblinzita si neinblinzibila  ;D Am si solzi si colti. Data viitoare ti-i arat daca vrei  :D

Scuzati, pardon, monser! ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1431 : Marți, 13 Iulie 2010, 06:54 »
Mara, povestind despre Brasov, desprec cafeaua la nisip, si atmosfera traita de tine sincer vorbind, mi-ai rascolit amintirile... Brsovul este un oras frumos, pitoresc, care te cheama mereu, mereu. De cate ori sunt in Brasov am impresia ca visez frumos, ca am un vis si acest vis se termina mult prea curand...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13807
« Răspuns #1432 : Marți, 13 Iulie 2010, 07:27 »
Buna dimineata tuturor! Simt deja aroma cafelei imprastiata in casa, afara este un peisaj cu mult verde si un cer de un albastru curat, m-am trezit optimist si vesel...
Poate uitam astazi ca traim in tara unui TVA care a ajuns obiect de joaca, a unei nesimtiri crase la adresa batranilor carora nereusind sa li se smulga din fabuloasele pensii li s-au inventat impozite, a unui mecanism aberant si nefunctional al aparatului de stat care nu reuseste sa urneasca nimic, ba chiar as putea spune ca a ajuns sa si incurce...
Dar suntem optmisti, asa ne propunem, parca as ne propusesem pentru astazi, nu?

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #1433 : Marți, 13 Iulie 2010, 10:02 »
buna dimineata tuturor, vreau si eu multa cafea azi! aveti? :D
.. de care o fi, ca nu e cazul sa am pretentii, avand in vedere ca azi imi trebuie toata atentia si spontaneitatea pe care o pot  extrage din cafea..

pup si ne vedem mai tarziu..

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1434 : Marți, 13 Iulie 2010, 12:06 »

pentru tine carmen! ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1435 : Marți, 13 Iulie 2010, 12:11 »
Sorry post eronat.  ???

O cafea frape pentru tine Carmen. ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #1436 : Marți, 13 Iulie 2010, 12:21 »
wowwwwwwwwwwww! ce de-a cafea de care-mi place mieee! asta sigur ma ajuta sa-mi vina mintile la cap!!! ;)
o sorb imediat.. sssrrrrrrrrrrrrrrrrrrbbbbbbbbbbb.. ma iertati daca fac zgomot sorbind-o?? aaaaaaaaaaaaaaah, ce buna eeeeeeeeeeeeee! :-*

saru'mana, draga @awana!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1437 : Joi, 15 Iulie 2010, 10:07 »
Buna dimineata dragilor!

Cafeaua este gata - neagra si dulcisoara. La a treia cana deja ma gandesc sa mai fac una.
Am inceput sa combin gusturile. Prepar un fel de capucino cu aroma de ciocolata cu ness (o  jumatate de lingurita), cat sa nu fie foarte tare. Asta ca sa pot sa beau mai multa.  ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1438 : Joi, 15 Iulie 2010, 10:26 »
Buna, Awana! Eu beau astazi, cafea Jacobs Classic 3 în 1.  O beau cam pe fuga, urmeaza sa particip la o comisie care are multe puncte pe ordinea de zi. Si mai tarziu, spre ora 13, trebuie sa ajung la Tribunalul Bucuresti.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1439 : Joi, 15 Iulie 2010, 13:12 »
Succes Lucia la comiţii şi trebunale :)