Arhiva > Arhiva
2012 - Sfarsitul lumii?
Sara:
--- Citat din: daliana din Marți, 27 Decembrie 2011, 00:37 ---Si pe mine ma anima discutia cu tine.
--- Terminare citat ---
Confirmarea e imbucuratoare si sentimentul - bag seama - reciproc :)!!!
--- Citat din: daliana din Marți, 27 Decembrie 2011, 00:37 ---Eu cred ca Dumnezeu e doar o inteligenta atat de superioara incat nu mai are nevoie de materie ca sa se manifeste.
--- Terminare citat ---
Eu cred....invers: ca Dumnezeu are nevoie de materializare. Daca n-ar fi avut nevoie de materie si materializare, nu ne-ar fi creat pe noi, planetele, universul, versurile, etc...
Sau in alta ordine de idei: de ce ar crea Dumnezeu ceva ce nu-i e de folos?
Eu cred ca Dumnezeu se poate manifesta atat prin materie cat si in absenta materiei. Si mai cred ca El se manifesta astfel.
Ca noi suntem materie nu inseamna ca in afara de noi nu mai exista nimic dematerializat.
Suntem noi - materia - si "ceilalti" - in afara materiei. Si noi si ceilalti facem parte din El. Existam atat in El, cat si in afara lui.
God, si n-am dunga rosie in buletin! Tu ai :D?
Caroline:
Materia este TOT energie, si invers... deci totul este un tot. Asta e ultima tendinta in stiinte. Read about!
daliana:
teoria stringurilor e in trend
Sara:
Materia NU este energie. Insa ea contine energie, ceea ce este diferit.
Energia NU contine materia.
Materia contine energie, acolo unde materia exista.
Acolo unde materia nu exista, exista DOAR energia.
Materia este materie, energia este energie.
Una e palpabila, alta nu e palpabila doar se simte (de catre unii), sau nu se simte deloc (de catre altii), dar indiferent ca se simte sau nu, ambele EXISTA.
Cand lucrezi cu energia, poti spune cu mai multa claritate cum se simte una, si cum se simte cealalta.
Sara:
--- Citat din: Caroline din Marți, 27 Decembrie 2011, 16:43 --- Asta e ultima tendinta in stiinte.
--- Terminare citat ---
Nu traiesc dupa tendinte ;), dar sunt deschisa catre ele!
--- Citat din: Caroline din Marți, 27 Decembrie 2011, 16:43 ---Read about!
--- Terminare citat ---
Da o pista de ajutor te rog! Un nume de carte, un documentar ceva! Ar fi interesant sa ne impartasim din experiente!
PS: vedeam imboldul si daca nu subliniai italic cuvintele :)!
PS2: stiai ca italicul pe forum inseamna ironie ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă