Arhiva > Arhiva

2012 - Sfarsitul lumii?

<< < (26/32) > >>

daliana:
Sara sa stii ca in Babilon era un desfrau........
Dar m-ai bagat in belele cu concluzia ta!
Stii ca universul nostru poate fi grauntele de polen pe care il are pe picioruse o albina dintr-un alt univers?
In microcosmos nu s-a aflat nici o limita. La fel nici in macrocosmos.
Nu se stie care este particla care confera masa materiei. La CERN se umbla cu limba scoasa dupa acea particula.
Mie mi-e teama ca nu va mai ramine nimeni sa ia pemiul Nobel pentru ea :o

Sara:

--- Citat din: daliana din Luni, 26 Decembrie 2011, 23:53 ---Sara sa stii ca in Babilon era un desfrau........
--- Terminare citat ---
Ti se pare ca azi in Ro e altfel  8)? Nu spun in alte parti....

--- Citat din: daliana din Luni, 26 Decembrie 2011, 23:53 ---Dar m-ai bagat in belele cu concluzia ta!
--- Terminare citat ---
Departe de mine gandul!

--- Citat din: daliana din Luni, 26 Decembrie 2011, 23:53 ---Stii ca universul nostru poate fi grauntele de polen pe care il are pe picioruse o albina dintr-un alt univers?
--- Terminare citat ---
Nu stiu, dar imi pare o premisa posibila.

--- Citat din: daliana din Luni, 26 Decembrie 2011, 23:53 ---In microcosmos nu s-a aflat nici o limita. La fel nici in macrocosmos.
--- Terminare citat ---
Ceea ce inseamna ca nu exista inceput si sfarsit? Ca ceea ce se afla in mare se afla si-n mic, ca ceea ce este in mic se afla si-n mare...

--- Citat din: daliana din Luni, 26 Decembrie 2011, 23:53 ---Nu se stie care este particla care confera masa materiei. La CERN se umbla cu limba scoasa dupa acea particula.
--- Terminare citat ---
Ma intreb cat timp au putut sta cu limba scoasa fara a li se prelinge lichide pe langa  :D!!!

--- Citat din: daliana din Luni, 26 Decembrie 2011, 23:53 ---Mie mi-e teama ca nu va mai ramine nimeni sa ia pemiul Nobel pentru ea :o

--- Terminare citat ---
Stai pe pace. Cu siguranta ala care-l va lua va fi roman (cu multi de rrrr) si cu siguranta nu i-l va fi dat nimeni  :)!!!

daliana:
Da dar acceleratorul ala de particole e un pericol. Ei nici nu stiu ce se va intampla

Sara:

--- Citat din: daliana din Marți, 27 Decembrie 2011, 00:08 ---Da dar acceleratorul ala de particole e un pericol.
--- Terminare citat ---
Cine defineste acest pericol?
Sau...mai bine zis...pentru cine-i un pericol?
De multe ori omul se teme de ceea ce rational nu cunoaste.

--- Citat din: daliana din Marți, 27 Decembrie 2011, 00:08 ---Ei nici nu stiu ce se va intampla

--- Terminare citat ---
Hihii...sa consulte tarotul  :D :D :D!

PS: imi plac discutiile cu tine! Ma anima  :P!

daliana:
Si pe mine ma anima discutia cu tine.
Eu cred ca Dumnezeu e doar o inteligenta atat de superioara incat nu mai are nevoie de materie ca sa se manifeste.
Era o istorioara a lui Asimov...Era Dumnezeu si scribul care tinea ceaslovul cu evidenta tuturor civilizatiilor din univers.
Si spune scribul:"Doamne am mai gasit pe unii de pe o planeta , ai zice Pamint"
"Si"
-"Pai au descoperit roata"
="Ooooooo, bun, bun , altceva"
-"Au descoperit electricitaea"
-"Bravooooo, altceva?"
-"Au descoperit fuziunea nucleara"
-"Interesant", zice Dumnezeu, "dar unde fac fuziunea asta?"
-"Pai, in Canada, In Japonia..."
-"Cuuuuum?" se manie Dumnezeu"pe propria lor planeta? >:(Sterge-i pe nenorociti!"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă