Arhiva > Arhiva

2012 - Sfarsitul lumii?

<< < (22/32) > >>

Caroline:

--- Citat din: Sara din Duminică, 11 Decembrie 2011, 12:10 ---Foarte frumos spus!
Doar ca eu as vrea sa fiu tot OM  :D!

--- Terminare citat ---

Pai am spus eu "o pasare"? Poate ca atunci si oamenii vor sti sa zboare!  ;D

Caroline:

--- Citat din: manghel din Duminică, 11 Decembrie 2011, 10:02 ---daca il acceptam pe Darwin eu cred ca tor o sa ramana cateva bacterii si microorganisme care sa revina in cateva milioane de ani la forma umana,iar tema relegioasa cum poate exista orice divinitate daca  nu a r fii oameni,la ce bun? mai departe imaginati-va singuri

--- Terminare citat ---

Nici Darwin, nici teologia nu au dreptate... Nici teologii nu pot contesta dovezile paleontologice ale evolutiei, dar nici oamenii de stiinta nu pot reproduce viata in laborator. Noul trend este si-si... sau compromisul numit creationismul stiintific.  :P
Printre cenzurarile si mistificarile din Bibilie, ca aceea "Inmultiti-va si stapaniti Pamantul." este enervant de evidenta aroganta speciei noastre. Atata timp cat suntem vii (in acceptiunea cunoscuta a termenului) si pe aceasta Planeta, suntem, ca si celelalte vietuitoare, elemente din lantul trofic. Nu e o minimalizare a fiintei umane asta, ci ar fi o enorma responsabilizare, daca am lua-o in serios. Iar daca nu... teoretic, si dinozaurii au evoluat din aceleasi microorganisme si de milioane de ani, evolutia nu a mai simtit nevoia sa-i mai readuca pe Pamant. 

manghel:
referirea era in legatura cu faptul ca sunt atatea variante intrucat nu mai sti despre ce sa crezi si ce sa crezi. Da,corect conform evolutiei latului trofic si noi trebuie sa devenim altceva, iar in legatura cu diminuarea resurselor nu trebuie sa studiezi ca sa observi inmultirea luptelor din orientul mijlociu si batalia care sa da acum pe marea nordului si a oceanului artic pentru ca sunt cele mai bogate zone in resurse naturale(petrol,gaz) dar sa nu intram in politica mondiala. vroiam doar sa spun ca daca va fi sa vina sfarsitul lumii tot din cauza noastra va venii,indiferent de modalitate.

manghel:
dar daca este  si eu as alege sa raman tot OM

Caroline:
Ce-ar fi sa nu ne mai autoculpabilizam atata? Toata lumea, de la Biserica la ecologisti ne baga-n cap de la cele mai fragede varste ca suntem vinovati si pentru ca ne-am nascut cu instinctele si nevoile cu care ne-am nascut. Hai sa ne intoarcem atunci cu totii in pestera... Istoria nu merge inapoi, iar viitorul nu depinde de noi. Cat despre sfarsitul lumii... "venea sau nu venea", ca in bancul ala.  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă