Arhiva > Arhiva

Emotia

<< < (24/32) > >>

pocama:
Tocmai am vizionat o secventa din "Parfum de femeie" pe care am si postat-o la muzica. Emotionanta scena. Pentru cateva minute m-am rupt de realitate.

almi_gabi:
si filmele ne pot trezi emotii, totul e sa le permitem sa existe  :)

Sara:
Orice din mediul inconjurator ne poate produce emotii, atata timp ca interiorul rezoneaza cu exteriorul.

Poti bea o cana cu vin fiert in bucatarie si sa retraiesti emotii de acum 15 ani de pe partia nu-stiu-care cand erai cu nu-siu-cine si traiai intens momentul.

Emotiile fac parte din noi insine asa cum fara aer n-am putea exista in plan fizic. Daca emotiile sunt lasate sa fie exprimate liber ele adesea usureaza caile de comunicare noi cu noi insine si noi cu semenii nostri.
Inversul: daca ne reprimam emotiile, nu pentru ca ne-am propune acest lucru, ci pentru ca asa am fost "invatati", sau asa ne-am obisnuit, ajungem sa cautam sa umplem un gol care nici noua insine nu ne este cunoscut. Si cum poti umple ceva ce nu cunosti?

Caroline:

--- Citat din: Sara din Miercuri, 28 Decembrie 2011, 12:10 ---Si cum poti umple ceva ce nu cunosti?

--- Terminare citat ---

Cu tenebre... numite frustrari.  ;)

Sara:
Dar frustarile nu umplu, ci ele golesc.
Ele ne golesc de energie, de frummusete. De VIATA.
Frustrare peste frustrare, personalitatea devine din ce in ce mai mica, pana la dizolvare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă