Scrise de noi > Articolele noastre
Tristetea pomului insingurat
giovis85:
admin sa nu imi spui ca esti din sebes sau ai scris doar asa ca rimeaza cu poezia
iulia17:
si tu esti din zona aceea? poate ne povestesti ceva de unde ai copilarit.
admin:
--- Citat ---admin sa nu imi spui ca esti din sebes sau ai scris doar asa ca rimeaza cu poezia
--- Terminare citat ---
Este vorba de Sebesul de Jos Giovis85, satul de la poalele Fagarasilor, locul minunat in care mi-am petrecut vacantele copilariei si adolescentei. Tot ce scriu pe acest forum sunt lucruri traite, oamenii de care vorbesc au existat sau exista. Sunt momentele mele, experientele mele de viata, sunt lucruri care inseamna mult pentru mine. Si pentru ca nu am vrut sa ramana m-am decis ca trebuie sa le impartasesc. Nu stiiam insa daca intereseaza pe cineva si nici nu aveam incredere in aptitudinile mele in ale scrisului. A fost insa cineva, care citindu-le mi-a dat incredere....
almi_gabi:
giovis, multi am scris despre viata si intamplarile noastre. unii dintre noi (mai curajosi ca mine au chiar pozele personale la avatar). fotografii din taberele incare am fost impreuna sunt facute de noi. prietenia si intelegerea ne-au adus impreuna. ca sa invingem "tristetea pomului insingurat".
marcutza:
si inca vom scrie gabitza :-* pt ca prieteniile de aici sunt unice si prin ele am invins de multe ori "tristetea pomului insingurat".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă