Autor Subiect: Frica  (Citit de 53472 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

adria

• Vizitator
Re: Frica
« Răspuns #105 : Vineri, 15 Iulie 2011, 19:37 »

Mie imi este frica de moarte. Voua va este frica de moarte?

gabitu, mie imi este frica de moarte, cumplit de frica
am trecut prin momente terifiante inainte ca sotul meu sa treaca in alta lume, mai buna sper, si am vazut ce poate face o boala urata dintr-un om
de fapt, cred ca mi-e frica, de fapt de necunoscut, de neant
nu stiu ce este "dincolo"
dar, mai presus de toate, neputinta m-a dat gata

julia

• Vizitator
« Răspuns #106 : Sâmbătă, 16 Iulie 2011, 06:34 »
bine spus
suferinta si neputinta de a-i ajuta pe cei la care tin si pe mine ma termina

silviu

• Vizitator
« Răspuns #107 : Sâmbătă, 16 Iulie 2011, 10:25 »
daca Vlahuta s-ar fi gandit ca in momentul in care va da coltul nici ca-i va mai pasa de vesnicia mortii , sigur n-ar mai fi avut angoase si ar fi scris versuri mai optimiste .  :D

parerea mea  :D
ai dreptate! uite ce-a declarat o alta personalitate:After being sentenced to death, convicted serial killer Richard Ramirez tells reporters: "Big deal. Death always went with the territory. I'll see you at Disneyland." :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #108 : Joi, 21 Iulie 2011, 11:00 »

mai e o frica la fel de importanta: cea de a vorbi in public

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #109 : Joi, 21 Iulie 2011, 12:28 »
da, jul, este una din fricile asa zise de "top" ale oamenilor .

se gasesc peste tot retete de a trece de aceasta frica

- mie cel mai sugestiv mi s-a parut filmul "Discursul regelui" - care a si luat Oscarul anul acesta  ( ca sa ma  laud - am postat  link pentru vizionarea lui la topicul "Ce filme mai vedem") - filmul prezinta depasirea acestui moment dificil de a vorbi in fata unui public numeros prin gestionarea sentimentelor, exersare si perseverenta.

Totul pare usor -dar cand vine momentul sa vorbesti in fata unei adunari este extraordinar de greu.
Singura data cand a trebuit sa tin un mic speech in fata mai multor persoane (erau 47 de oameni)-  am avut niste emotii - aoleu .... - mai ales ca scrisesem pe o foaie de hartie  ideile principale si mi-am dat seama din ce au vorbit ceilalti ca ar fi bine sa schimb ce spun.
Pana la urma a iesit chiar ok - mi-am facut degeaba probleme - dar a fost mai greu ca la un examen de facultate.  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #110 : Luni, 25 Iulie 2011, 20:29 »

Eu trebuie sa vorbesc frecvent in fata altora asa ca nu am astfel de probleme. Uneori, in functie de auditoriu, ma mai incearca emotii in primele momente, dar sunt constructive, imi dau starea necesara si ma pun in priza pentru prelegerea pe care o am de facut. Singura mea problema este ca vorbesc fooooaaaarte repede.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #111 : Marți, 26 Iulie 2011, 12:32 »
bravo jul, se pare ca avem un mic "orator" printre noi  :)
da-ne si noua reteta

julia

• Vizitator
« Răspuns #112 : Marți, 26 Iulie 2011, 15:48 »

n-am si nici nu stiu sa existe
in cazul meu practica si experienta si-au spus cuvintul

dar pot sa-ti spun ce ne spunea demult un prof atunci cind ne auzea intrebind cum sa facem sa ne ascundem emotiile si sa nu se vada. “de ce sa nu se vada? lasa sa se vada, ba mai mult da-le in vileag, spune tuturor ca ai emotii si nu te mai lupta sa le ascunzi. in felul asta ai scapat de grija lor si te poti concentra pe mesaj, pe ce ai de spus, pe ce vrei sa transmiti.”

julia

• Vizitator
« Răspuns #113 : Miercuri, 17 August 2011, 20:39 »
aaaaa  mi-am mai amintit ceva: ti-i imaginezi pe toti in chiloti sau pijamale sau in orice conditii hilare si nu te mai temi de ei

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #114 : Joi, 18 August 2011, 01:34 »
un exemplu asemanator mi-a dat profesorul meu de psihologie : imagineaza-ti persoana de care te temi stand pe wc .
am aplicat asta de cateva ori si chiar a functionat  ;D . si daca ai imaginatia bogata si vizualizezi personajul  ca avand crampe , succesul e garantat  :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #115 : Marți, 30 August 2011, 13:43 »

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #116 : Luni, 19 Septembrie 2011, 15:38 »
Mie imi este teama de omul cu o mie de fete, de omul fara conştiinţă...

julia

• Vizitator
« Răspuns #117 : Marți, 20 Septembrie 2011, 22:50 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #118 : Joi, 22 Septembrie 2011, 08:48 »
bune sfaturi , jul - da' stii cum e - usor de zis  ;D  - greu de facut   ???
incercarile vin fie ca ne asteptam la ele sau nu - si taras, grabis trecem de ele - parearea mea este ca treci mai usor peste frica cand ai langa tine pe cineva care sa-ti fie sprijin

ceva care sa va distreze - finalul e bestial   ;D ;D

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/9OX8_7l4rf8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

julia

• Vizitator
« Răspuns #119 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 20:26 »
dar sa nu alegi pe cineva mai fricos decat tine