Arhiva > Arhiva

Simboluri

<< < (7/9) > >>

julia:
asta da simbol romanesc!!
sau poate ca ni l-au furat francezii?

almi_gabi:
crezi, jul ca pe Brancusi ni-l poate fura cineva ? sau pe altii ca ei care sunt simboluri prin ceea ce creaza si care sunt romani
oriunde au creat si trait au vorbit si gandit prima oara in romaneste - si asta ii defineste oriunde vor fi apoi - multi atisti au gasit recunoastere in strainatate mai mult decat in Romania dar cred ca e mai bine asa decat sa nu creeze deloc pentru ca nu au conditii sau si mai rau nu li se recunoaste meritul pentru ca trebuie sa recunoastem noi romanii ducem lipsa de spiritul acesta de a ne aprecia valorile si a le acorda locul pe care il merita -  preferam sa manjim - e mai cool - sa criticam, sa rastalmacim, sa uitam ca exista valoare si munca, multa munca , efort, timp si suflet puse in ceea ce fac aceste simboluri

julia:
da, cred ca strainii nu mai asociaza valoarea sau simbolul cu tara din care provine respectivul.
plus ca mai e si un handicap sa provii dintr-o tara necunoscuta sau neinsemnata - ex. paulescu: nu mai stie nimeni ca el a descoperit de fapt insulina.

carmentoma:

Cat de departe merge imaginatia la romani!
http://www.vedereturistica.ro/punct-de-vedere

Magdalena_:
chiar si noi am uitat de simbolurile care ne reprezinta!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă