Arhiva > Arhiva

Simboluri

<< < (6/9) > >>

everyoung:
"moş Djuvara"!?!?!?  Daca noi, la varsta lui, vom reusi sa  gasim drumul de intoarcere acasa... va fi bine! Am un respect deosebit pentru "mobila de la mansarda" pe care o poseda! Eu pe el l-am votat, fara sa am nevoie de timp de gandire!!

julia:
a fost o emisiune odata cu mari romani pe tvr. e greu sa faci un clasament in lipsa unor criterii bine stabilite dinainte. nici nu mai stiu cine a iesit.

almi_gabi:
 am mutat aici discutia noastra (sugestia Juliei) despre "Cel mai mare roman in viata" - cei mentionati in articol sunt intr-un fel sau altul simboluri ale noastre -romanilor- cunoscuti si peste hotare

imi aduc aminte ca anul trecut  prin aprilie am fost 3 zile la Istanbul - un oras plin de istorie si care merita sa fie vizitat (ideea ca acolo gasesti numai bazaruri mi se pare un pic exagerata - binenteles ca sunt - dar nu trebuie sa stai numai in ele) - si ca sa revin la idee - cat am stat acolo si am vizitat era de ajuns sa pronunt Hagi ca imediat turcilor le aparea un zambet pe fata si stiau de Romania si romani

sondajul celor mai mari romani in viata este destul de empiric - mai ales ca poti vota ori de cate ori deschizi link-ul deci votul nu este unul real - de fapt cred ca se vrea sa se arate ca exista si oameni care inseamna ceva, care sunt cunoscuti si apreciati

eu admir in general oamenii care creaza ceva - care deschid noi poteci - mi se pare cel mai greu sa innovezi - in orice domeniu - si avem multi astfel de romani - al caror nume este legat de diferite inventii - pe ei ii consider simboluri

julia:
descoperitorii, cercetatorii, artistii sau sportivii care ating performanta in domeniul lor - toti sunt valori nepretuite. dar uneori nepretuitul asta inseamna care n-are niciun pret

luciamanta:
Atelierul lui Brancusi la Paris

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă