Autor Subiect: Impresii de vacanta  (Citit de 111373 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Impresii de vacanta
« Răspuns #225 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:55 »
Nu eu sunt "di vina", ci statutul de single... Cred ca singurul lucru care intr-adevar imi lipseste este ca nu am cu cine vorbi toate astea life.  ;)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #226 : Marți, 24 Iulie 2012, 23:02 »
atunci sa ne bucuram ca esti single?  :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #227 : Marți, 24 Iulie 2012, 23:51 »
Inca.  :laugh:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #228 : Marți, 24 Iulie 2012, 23:53 »
Inca.  :laugh:

Carol, la cat esti de desteapta, nu te cred ca ne parasesti... ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #229 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 00:18 »
Asa-i, Mica, pune si tu sare pe rana, da si tu, ca de cat mi-am auzit asta ca repros de la barbati, acum a ajuns si maica-mea sa mi-o spuna!  >:D Atata paguba...  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #230 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 00:23 »
Asa-i, Mica, pune si tu sare pe rana, da si tu, ca de cat mi-am auzit asta ca repros de la barbati, acum a ajuns si maica-mea sa mi-o spuna!  >:D Atata paguba...  ;D

toate au in pret; pana si inteligenta.  ;)
da'-ntr-o zi va aparea si El, acela ce va sti sa o pretuiasca, fara sa dezvolte complexe.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #231 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 00:31 »
Sa-i fie de bine.  :strambatura: Deocamdata, eu sunt in vacanta... din toate punctele de vedere.  *|*

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #232 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 13:18 »
hei caroline, cine-a zis ca daca pari instructiva este de rau? dimpotriva! si tu nu numai ca pari, ci si esti! avem nevoie de instructie si mi-am dat seama ca tu ai numai din cea buna in dotare.  ne simtim cu adevarat privilegiati sa te avem printre noi si sa avem acces la informatie de buna calitate.  plus ca intrand din nou pe acest topic, acum, am avut ocazia sa revad pozele acelea frumoase!
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #233 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 16:41 »
OK, bine, ma dau batuta, ma bucur ca pot fi utila, multumesc. (Se zice ca unul din pasii spre increderea in tine este sa accepti un compliment spunand doar multumesc, fara sa te scuzi "si mie imi place" sau "dar nu conteaza" sau altceva de genu'. )  ;)
In schimb, vreau si eu impresii de vacanta, de citit, de la voi!  :D

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #234 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:38 »

Deasupra norilor si-a Maltei

Gozo - insula in arhipelagul maltez

Marsaxlokk - sat pescaresc cu barcute traditional vopsite

Co-catedrala Sf Ioan - Valletta
Aici se afla singura lucrare semnata de Caravaggio - ''Taierea capului Sf Ioan Botezatorul''
In aceeasi sala, ''Geronimo scriind''
Valleta este capitala Maltei. Numele ei vine de la aparatorul Jean Parisot de la Vallette, cel care-a aparat cetatea alaturi de cavalerii ioaniti, cavalerii Ordinului Ierusalimului, Rhodosului si Maltei

Citadella - din Victoriosa, oras important din Malta

Xlendi - statiune malteza

Grota albastra
Pe canalele ei apa are o culoare bleu sidefiu, in apa sunt corali portocalii, siclam, iar daca introduci mina in valuri ea capata culoarea bleu

Fereastra albastra care s-a fisurat deasupra, motiv pentru care nu se mai trece pe sub ea cu barcutele

Etna - Sicilia

Bella Isola in drumul spre Taormina. De putina vreme a intrat in patrimoniul Unesco

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #235 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:41 »
Imaginile vorbesc de la sine, asa ca am adaugat doar comentarii scurte. Sper sa va incinte retina !
Sunt destinatii incitante, cu multe obiective turistice de vizitat. Au si plaje frumoase, dar nu aceasta-i atractia principala. Chiar din aprilie- mai temperaturile sunt foarte ridicate in Sicilia si Malta. Dar merita.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #236 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:44 »
in sfarsit, caro, ma bucur ca ai capitulat in fata multumirilor. frumos!
cat despre impresii de vacanta, de vreo doi ani nu prea mai stiu ce inseamna asta. am fost acum vreo cateva saptamani in vama dar nu se prea pune.

doina, frumoase fotografii si frumoase comentarii, multumiri si catre tine!  :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #237 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:52 »
Multumesc si eu, Matei ! Traiasca telefonul mobil cu care le-am facut !  :yeah: Dupa ce a cedat cel clasic.
Placute amintiri, frumoasa relatare, Caroline ! Felicitari !

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #238 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 18:02 »
Imi cer scuze ! Abia acum am observat ca topicul este ''Impresii de vacanta'' dar in paranteze se mentioneaza ''Tabere curente''. Inteleg ca doar cei care participa la acestea pot posta impresii si, cu siguranta, pe acelea le astepta Caroline !...Nu mai fac...ma duc pe Tripadvisor, acolo ma regasesc si cu-ale mele.  |o

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #239 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 19:32 »
Din cate am citit eu pe topicul acesta, NU e vorba despre taberele curente SC si nu la acestea ma refeream, atata timp cat pentru fiecare tabara curenta exista topic dedicat. Ii rog pe admini sa ma corecteze daca gresesc.
Doina, foarte frumoase imagini... mi-ai adus aminte ca Malta este inca pe lista mea de TO DO.  ;)