Aici se discuta > Subiecte generale
Impresii de vacanta
Nicoleta:
Tot in Becici Cred ca este una din zonele cu plaja cea mai buna Agentia care m-a trimis acolo si-a facut bine tema
admin:
Sunt locuri cu adevarat minunate in lumea asta. Pacat ca nu avem timp sa le vedem si sa ne bucuram de ele. Sotia mea conduce o agentie de turism, dar din pacate nici in infotururile la care este invitata si care sunt aproape gratuite nu ajungem sa mergem. Daca plecati undeva puteti sa-i cereti sfatul, este un bun si rabdator sfetnic. A vazut multe locuri si poate recomanda cu responsabilitate ceva. Pentru ca una este sa vezi cu ochii tai, sa te asiguri ca hotelul, plaja sunt in regula si alta este sa iei din catalog ceva la intamplare, doar ca poza este frumoasa si colorata. Pentru mine n-a fost concediu sa nu fiu tarait in toate hotelurile din zona, unde solicita informatii si facea fotografii. Asa am vazut Grecia, Turcia, Italia, Spania cu insulele, Tunisia, Croatia, Slovenia, Muntenegru, Austria, de fapt ar trebui sa scriu majoritatea destinatiilor turistice din Europa si cele din nordul Africii. Sigur ii va face placere sa va indrume. Numele sotiei este Samiza si are adresa de Email: samiza@bonvoyagesibiu.ro, sau o gasiti la tf 0745 106526.
Nicoleta:
Buna admin
La capitolul vacante m-ati prins!Pacat ca mai trebuie sa si muncim ca sa plecam in vacante.
Nicoleta:
Si daca sotia ta lucreaza intr-o agentie devine chiar interesant Ii voi cere sfatul poate chiar in aceasta vara Inca nu stiu ce destinatie sa-mi aleg dar o parere avizata m-ar ajuta cu siguranta.Si unde ziceai ca ai mai fost? Poate ma inspiri?!
admin:
Mie mi-a placut mult Tunisia. Am vazut multe locuri, am stat in multe hoteluri, dar parca asa perfect cum a fost la Borj Cedria, n-am remarcat in alta parte. Tunisia are farmecul ei, doar ca trebuie sa-l descoperi. Multi vin de acolo tare dezamagiti de locatie sau mai mult de zona din jurul oraselor. Acum sa nu uitam ca acolo este Africa, nu Italia sau Franta, nu poti gasi infrastructura si facilitatile pe care le gasesti in tari cu potential economic ridicat. In Tunisia conteaza si unde stai. Acolo trebuie sa mergi la sigur si asta poti s-o faci doar printr-o agentie, sau la sfatul cuiva care a fost acolo. Altfel poti avea surprize.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă