Aici se discuta > Subiecte generale
Impresii de vacanta
Nicoleta:
Aici ai dreptate,am vazut si eu Tunisia si mi-a placut f mult M-a impresionat Tunis-ul ma asteptam la mai multa mizerie si mai putina civilizatie dar nu este asa Am vazut o gramada de magazine destul de dichisite .Cit despre Hammamet nu mai vorbesc Este un hotel acolo BAYA care mi-a placut in mod deosebit m-am simtit ca intr-o poveste
almi_gabi:
Am colindat şi eu în câteva locuri prin lumea mare. Mi-au plăcut mult Malta şi Egiptul. În Egipt chiar aş vrea să revin.
Malta!
O poză din Qawra, unde am stat eu.
Fereastra albastră, una din atracţiile Maltei!
Egipt!
Sfinxul şi piramidele.
Valea Regilor.
Nicoleta:
Buna Awana
Din pacate nu am vazut nici Egipt-ul nici Malta In Egipt din pacate nu as prea merge nu ma atrage deloc, dar Malta cu siguranta m-ar incinta Cind voi trece insa de etapa "calatoriei cu avionul" poate ajung si acolo.Pina atunci va trebui sa-mi aleg destinatii mai "pamantesti"
deleanu:
O alta tara care are o ascensiune de luat in seama in domeniul turistic este Slovenia . Am avut ocazia sa petrec 2 nopti in Kopernic , un oras senzational de pe malul Marii Adriatice si civilizatia , curatenia si serviciile de acolo m-au impresionat intr-un mod placut .
Nicoleta:
Oare exista cineva caruia nu-i place sa calatoreasca?O vacanta sau chiar si o mini vacanta de 2,3 zile te reconforteaza intotdeauna te scoate din stresul care te macina zilnic ca o risnita si care te face bucatele,bucatele in fiecare zi.Mi-as dori si sper ca o sa si reusesc sa-mi inlatur teama sau poate fobia(nu stiu) de a calatori cu avionul fiindca altfel nu as putea niciodata sa vad atitea locuri cite as dori.Stiu ca aveti si o tema cu acest subiect dar teoretic cunosc multe despre acest lucru dar practica ma omoara.Culmea este ca pina acum 4,5 ani am calatorit cu avionul(niciodata cu placere-cred ca va inchipuiti) Probabil imi lipseste exercitiul asa ca la algebra cind am rezolvat sute de derivate,integrale pt admitere ca apoi sa nu mai am nici o teama Sau, sa sarim la bucatarie asa cum faci in 10 min o prajitura pe care prima oara ai facut-o in 20 Tot exercitiu se numeste
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă