Aici se discuta > Subiecte generale
Impresii de vacanta
admin:
Ne-am luat apoi adio... de la Hotelul Germisara! :giggle: :giggle: :giggle:
Caroline:
Mai bine zis La revedere, cred. ;) Si eu am multe amintiri pe-aici... unele mai frumoase, altele mai putin. Da' daca organizezi un Revelion 2013 acolo, Gigi, sigur amintirile mai putin furmoase se vor sterge.
admin:
Vroiam sa fie o surpriza, dar uite, daca m-ai provocat, trebuie sa spun, nu ma pot abtine: este foarte posibil ca Revelionul sa-l tinem la Geoagiu. Am gasit deja acolo un hotel de 50 de locuri, mi-a placut, urmeaza sa incep negocierile. Din timp, sa fiu sigur. Vreau insa sa-l incerc, sa vad daca serviciile sunt in regula. Am sa-mi aleg o zi si ma cazez la ei, sau poate chiar facem o actiune in zona, inca nu stiu.
Caroline:
Nu stiam ca trebuia sa fie o surpriza, mie mi-a povestit Samiza cand am fost la Sibiu, saptamana trecuta... Ssst, sa nu ma spui c-am spus! ;D
Caroline:
Tabara de educatie ecologica pentru copii, organizata de Milvus Group, la Cabana Trei Stejari, Jud. Brasov
http://milvus.ro/
http://www.cabana3stejari.ro/
De ce bio-eco? Fiindca 6 zile nu am mancat decat rustic, direct din gradina, orice substanta de sinteza sau fruct alohton lipsind cu desavarsire; fiindca fiecare zi a fost o lectie interactiva si inventiva despre ariile protejate Natura 2000, amprenta ecologica, poluarea apei etc.; fiindca am facut drumetii de la 3 la 10 km pe zi, prin padure, pana la apicultori sau caramidari traditionali din satele din apropiere; fiindca am "rationalizat" cu cronometrul la dus apa adusa zilnic cu cisterna pompierilor.
Dar, pe langa faptul ca nu mai dormisem in cort din studentie, ca nu mai jucasem sah si badminton din copilarie si ca nu trasesem cu arcul sau nu mai facusem calarie niciodata, ceea ce ramane in minte mai presus decat toate a fost atmosfera de mare familie, incepand cu echipa Milvus si pana la personalul de la cabana.
Dupa o intreaga saptamana de copilareala continua, 24 de ore din 24 in aer liber, inca nu sunt in stare sa revin la realitatea cotidiana...
Tabara "Trei iurte" :
"Dormitorul" meu, impreuna cu 7 pustoaice :
Dupa frigul noptii, lumina rasaritului - vedere din sacul de dormit :
Si cateva din frumusetile locului...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă