Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618560 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1455 : Sâmbătă, 08 Iunie 2013, 22:09 »
Aseara,la 10 ,am votat proiectul lui Pavel si erau 404 voturi.In seara aceasta sunt doar 424. Ati uitat ca putem sa votam zilnic ?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #1457 : Joi, 13 Iunie 2013, 06:54 »
Aseara,la 10 ,am votat proiectul lui Pavel si erau 404 voturi.In seara aceasta sunt doar 424. Ati uitat ca putem sa votam zilnic ?

Suntem câțiva care n-am uitat :)
Până pe 23 iunie se mai poate vota, încă.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1458 : Joi, 13 Iunie 2013, 10:57 »
Sincer, eu nu stiu cum e cu votatul acesta de pe acelasi IP... Anul trecut, am avut un proiect pentru finantare Raiffeisen si, dupa ce ajunsesem pe locul 5, cu peste 1000 de voturi in seara precedenta zilei finale, a doua zi ne-am trezit descalificati, din acest motiv (toti elevii scolii votasera din cabinetul de informatica al scolii, adica de pe acelasi IP).

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #1459 : Joi, 13 Iunie 2013, 11:32 »
Suntem câțiva care n-am uitat :)
Până pe 23 iunie se mai poate vota, încă.
Stiu ca tu faci parte dintre cei care n-au uitat,dar ma asteptam sa fie mai multe voturi tinand cont de faptul ca SC are atat de multi membri.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1460 : Luni, 17 Iunie 2013, 10:30 »
6 paşi ca să afli dacă el este Alesul
Toate am avut, la un moment dat, sentimentul ca el este alesul inimii noastre. Pe de alta parte, multe dintre noi am descoperit ulterior ca este este alesul sufletului nostru… doar in prezent.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #1461 : Luni, 17 Iunie 2013, 22:23 »
Sincer, eu nu stiu cum e cu votatul acesta de pe acelasi IP...
Nici eu nu prea am înteles...dar cică la Petrom se poate. Oricum importanta e evaluarea proiectului. Așa sper, așa consider ca ar fi firesc :coolsmiley:
Eu am mai dat câte un vot și altor proiecte - a căror idee mi s-a părut bună pentru comunitatea respectivă (da, și asta se poate - să votezi mai multe proiecte într-o zi)

dar ma asteptam sa fie mai multe voturi tinand cont de faptul ca SC are atat de multi membri.

Să nu uităm că nu toți membrii sunt activi pe forum, nu toți au fost la Cozia, nu mulți se solidarizează dintr-un simplu îndemn cu o cauză, cu o idee de proiect...

Știi cum se spune - ceea ce se întâmplă e cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Așa că se ne bucurăm de câte voturi/câți votanți sunt, ella.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1462 : Marți, 18 Iunie 2013, 23:14 »
Cum îţi dai seama că ai început să îmbătrâneşti. Vezi cele mai frecvente semne

Fiecare individ vrea să îşi păstreze cât mai mult spiritul tânăr, însă uneori totul pare o luptă împotriva curentului. Mai mult, sunt persoane care, deşi nu au o vârstă tocmai înaintată, încep să se manifeste ca nişte bătrânei cărora cu greu le mai intri în voie.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1463 : Miercuri, 19 Iunie 2013, 09:59 »
Ce fel de bărbat trebuie să alegi pentru o relaţie de lungă durată?

Vine un moment în viaţă când îţi dai seama că ai zburdat destul din relaţie în relaţie şi vrei ceva stabil, vrei să întâlneşti un bărbat care îţi poate oferi linişte şi poate fi echilibrul tău în orice situaţie de acum încolo. Uneori, este greu să alegi un bărbat care să-ţi fie alături pe o perioadă lungă de timp, însă pentru a-ţi face munca mai uşoară, trebuie să fii atentă la câteva calităţi esenţiale.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1464 : Luni, 24 Iunie 2013, 01:41 »
In traducţie proprie:

"Mari ne-au fost visele când am plecat de-acas',
Grozavă şi completă raţionare.
Dar acum, la final: Tot ce ne-a rămas...
E ca un şoricel...pişându-se în mare."
Regin Dahl

Online Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #1465 : Luni, 24 Iunie 2013, 20:28 »
Să nu uităm că nu toți membrii sunt activi pe forum, nu toți au fost la Cozia, nu mulți se solidarizează dintr-un simplu îndemn cu o cauză, cu o idee de proiect...

Știi cum se spune - ceea ce se întâmplă e cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Așa că se ne bucurăm de câte voturi/câți votanți sunt, ella.
[/quote

Ai dreptate wonderland, totusi, s-au adunat 2360 voturi,  ceea ce inseamna ca in cele 22 zile in care s-a putut vota, si-au dat zilnic votul peste 100 de oameni. :applause:  Asta spune multe despre solidaritate si consecventa. Acum mai putem doar sa tinem pumnii stransi si sa speram intr-un vot favorabil din partea juriului - pe 27 iunie.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1466 : Marți, 06 August 2013, 17:28 »
Eduard si Geta eu propun sa ne luam pastilele si ambulanta si sa ne mutam aici ca vad ca se ingroasa gluma. Nu de alta dar vreau sa ma "alint" linistita ca suntem cam off topic si sa nu se sperie nou intratii cand vin sa se prezinte . ;D :giggle:

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #1467 : Marți, 06 August 2013, 17:46 »
Eduard si Geta eu propun sa ne luam pastilele si ambulanta si sa ne mutam aici ca vad ca se ingroasa gluma. Nu de alta dar vreau sa ma "alint" linistita ca suntem cam off topic si sa nu se sperie nou intratii cand vin sa se prezinte . ;D :giggle:
si eu m-am tot gindit ca suntem  :offtopic:
 ne mutam aici ::)

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #1468 : Marți, 06 August 2013, 17:51 »
Eu nu ma bag in razboiul sexelor.  :sorry: Adda

Sunt mai practica. Mai bine sa traiesc in armonie cu sexul opus si sa iubesc sexul opus. Combin utilul cu placutul.  :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1469 : Marți, 06 August 2013, 17:58 »
Eeee...pai stii cum se spune, e rau cu rau dar mai rau fara rau.
Nu trebuie razboi Geta, e suficient sa ai cateva rosii la tine  :thumbup: