Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 630352 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1425 : Vineri, 15 Martie 2013, 13:49 »
Diferenţa de vârstă ideală dintre soţ şi soţie este de patru ani şi patru luni.
M-am prins acum ce nu a mers.....nu aveam cele 4 luni; bine ca macar acum stiu dupa ce sa ma uit... :(
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline CamiCamelia

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #1426 : Marți, 26 Martie 2013, 20:59 »
Buna seara tuturor!
As vrea sa postez la hobby-uri, altceva decat este si nu stiu unde sa postez.  Nu are nici o legatura cu scrisul sau cu aerobicul... :)
Ma poate ajuta cineva?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1427 : Miercuri, 27 Martie 2013, 08:14 »
Daca vrei sa scrii despre un topic diferit, care nu exista deja, scrie pe "Postarea articolelor", sau trimite-i lui Gigi pe email, ca de-acolo le lanseaza el...

Offline CamiCamelia

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #1428 : Miercuri, 27 Martie 2013, 08:22 »
Multumesc, Caroline!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1429 : Luni, 01 Aprilie 2013, 08:23 »
Youtube şi-a lansat ieri, păcăleala de 1 Aprilie. Într-un clip difuzat ieri, conducerea site-ului anunţa că You Tube îşi încetează activitatea şi nu va mai primi alte filmuleţe.

Clipurile postate până acum ar urma să participe la un concurs al cărui rezultat va fi anunţat peste zece ani. În clip apar mai multe persoane devenite celebre ca autori ai unor filmuleţe "virale" de pe Youtube sau ca personaje ale acestora.

Pentru ca nimeni să nu ia gluma în serios, textul care însoţeşte clipul aminteşte, în final, că astăzi este ziua păcălelilor.

YouTube's ready to select a winner

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1430 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 13:10 »
Daaaa... am vazut pe 1 aprilie cateva.... A fost faina aia cu "s-a lansat aplicatia pt iPhone cu care poti reseta afisajul pompei de benzina; bagi benzina, pui telefonul langa pompa si revine la 0. P-orma mai bagi de 10-20 lei, asa, ca sa nu bata la ochi"!!! Ori aia cu "s-au pus in vanzare bilete la avionul cu podea din sticla"!  :D

Una reala, de azi - nu-i pacaleala:

Fiindca-i ploaie, vant si din ce in ce mai frig, ne-am gandit sa ne incalzim diseara la un ceai in centru... Ce ziceti? Amanunte aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,172.7830.html

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #1431 : Joi, 04 Aprilie 2013, 18:19 »
cineva dornic de un ski la Voineasa?
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1432 : Miercuri, 10 Aprilie 2013, 11:50 »
De ce nu poate poporul român să se cureţe de sechelele comunismului?
De ce tinerii, care n-au cunoscut direct acele vremuri, preiau acelasi comportament?
După ce veţi citi cele de mai jos, ar cam trebui să stiti raspunsul.

Oamenii de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos.
Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp, nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor. Atunci, oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta.

Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui. Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si, in fine, al cincilea au fost schimbati.

In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci maimute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane. Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce le bateau pe cele care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost:
"Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa, aici... ASA ESTE TRADITIA!"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1433 : Miercuri, 10 Aprilie 2013, 23:06 »
"Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa, aici... ASA ESTE TRADITIA!"

:applause:

Am citit undeva despre experimentul asta, pe cat este de real, pe atat de socant. Acelasi gen de experimente s-a facut cu soareci care trebuiau sa apese pe o pedala ca sa primeasca hrana...

Mi-am mai adus aminte de unul, foarte trist, zic eu. Cum dreseaza indienii elefantii? De cand sunt pui nou-nascuti, le leaga piciorul din spate de o creanga groasa. Oricat ar incearca sa-si urmeze mama, nu pot, si atunci recunosc de stapan omul. Cand cresc, este suficient sa fie legati in acelasi mod... de o creanga. Nici macar nu vor incerca sa scape... desi practic ar avea forta de a scoate din radacini copacul. Dar ei au fost educati ca NU POT.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1434 : Joi, 11 Aprilie 2013, 11:17 »
Geta, de la cartier ni s-o trage? Si eu visez sa ma retrag departe de lumea dezlantuita, undeva in natura, cand mi-oi incheia activitatea obligatorie (dar cat mai e pana atunci!). Insa ma tem ca, fiindca (sper ca) voi avea de ridicat nepotei (asta-i de bine :) ), voi fi legata de metropola....
P.S. Si pe strada ta cresc bloculete ca ciupercile dupa ploaie? Din patul meu vedeam, pe geam, stelele. De jumatate de an vad luminile din apartamentele proaspat construite si cumparate... Mi-au furat petecul de cer... :'(

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1435 : Joi, 11 Aprilie 2013, 12:02 »
eu m-as muta la mare...la marea altora :thumbup:

::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1436 : Joi, 11 Aprilie 2013, 12:53 »
poa sa fie si peste 20. da' sa fie usoare :)

silviu

• Vizitator

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1439 : Duminică, 28 Aprilie 2013, 11:18 »
Modele de costume de baie în tendinţe: vara 2013
Cu toate că vara încă nu a venit, cei mai norocoşi dintre noi deja îşi fac planuri pentru următoarea vacanţă. De aceea, ne-am gândit să îţi arătăm ce se poartă în materie de costume de baie, ele sunt obiectul vestimentar care nu trebuie să lipsească din bagaj.