Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618870 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1335 : Vineri, 21 Decembrie 2012, 11:32 »
Mergeţi la colindat sau aţi primit colindători?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1336 : Vineri, 21 Decembrie 2012, 11:46 »
da!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1337 : Miercuri, 26 Decembrie 2012, 10:20 »
Cum să treci peste Sărbători dacă nu ai iubit

Sărbătorile de iarnă pot fi o perioadă tensionată în multe relaţii, dar şi mai tristă atunci când ești singură. Secretele care te ajută să depăşeşti acestă perioadă dificilă din punct de vedere emoțional sunt gândirea pozitivă şi organizarea. Iată cum să treci peste sărbători dacă nu ai iubit, fără să te deprimi prea tare.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1338 : Sâmbătă, 29 Decembrie 2012, 11:58 »
    Sunt din ce in ce mai putin membri din SC, care mai scriu pe forum. Sper ca dupa trecerea sarbatorilor de iarna, situatia sa se schimbe in bine!  :giggle:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1339 : Sâmbătă, 29 Decembrie 2012, 21:18 »
Pentru forum sau pentru ei?  :giggle:

P.S. Marturisesc ca eu nici nu mai citesc bine, darmite sa mai si scriu... am citit initial "...Craciunul... daca nu ai iubit" (niciodata) si, dupa ce m-am intrebat daca chiar exista cineva care n-a iubit, mi-am dat seama ca trebuie sa fie in sensul "daca nu ai (un) iubit".  :crazy2:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1340 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 11:26 »
    Sunt din ce in ce mai putin membri din SC, care mai scriu pe forum. Sper ca dupa trecerea sarbatorilor de iarna, situatia sa se schimbe in bine!  :giggle:

Pai sunt plecati la revelion !!  :dance:   *|*  :thumbup:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #1341 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 11:32 »
Cornelia, dar tu nu ziceai ca esti prezenta la revelion? unde esti????
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1342 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 18:30 »
Pentru forum sau pentru ei?  :giggle:

Si pentru forum si pentru ei, pentru toată lumea! Să fie cat mai bine cu putinţă!  :giggle:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1343 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 18:37 »
Cornelia, dar tu nu ziceai ca esti prezenta la revelion? unde esti????

Ziceam... prin septembrie. Intre timp, planurile s-au schimbat. Momentan, sunt acasa, dar va doresc petrecere frumoasa!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1344 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 18:39 »
Petrecere minunata, draga Caroline, alaturi de cei dragi! :) :giggle:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1345 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 18:40 »
   Am sufletul linistit, foarte linistit. O cana cu ceai, o placinta cu branza si multe sperante. In seara aceasta nu ma gandesc cu grija la planurile de viitor, ci mai degraba cu emotie si nerabdare. In seara aceasta m-am eliberat de toate problemele si mi-am last sufletul liber.  :angel:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1346 : Duminică, 30 Decembrie 2012, 18:46 »
   De ce sa imi ingreunez sufletul gandindu-ma la toate lucrurile negative din viata mea? La ce folos? Un suflet speriat, panicat este un suflet nefericit, iar nefericirea te transforma in altceva decat ceea ce esti. Asadar, in seara asta mi-am oferit cateva clipe de liniste pentru sufletul meu. Am deschis fereastra camerei mele si m-am imbatat cu muzica. Respir linistea.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1347 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 20:14 »
te-ai mai imbatat cu muzica? ai mai respirat linistea? ???
io m-as imbata cu un martell xo si as respira nelinistea ^-^

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1348 : Marți, 01 Ianuarie 2013, 21:38 »
    Silviu, in noaptea de Revelion am servit, nu ai sa crezi, putina palinca de Zalau. M-am imbujorat de la ea, am simtit-o pana in varful picioarelor! Dupa mai multe preparate culinare, spre dimineata am servit o cupa cu sampanie (nu din aceea speciala pentru copii), gandindu-ma la lucrurile frumoase din viata mea! Am inchinat acea cupă in cinstea familiei mele, in cinstea prietenilor, colegilor, membrilor din SC, in cinstea tuturor apropiaţilor mei! M-am gandit cu drag la voi, cei din SC, sa aveti un an de bun augur, sa fiti sanatosi, sa lasati grijile deoparte si sa obţineţi rezultatele pe care le doriţi in 2013!
     Linistea din interiorul meu nu am pierdut-o, ea imi dă putere. Pentru ca nimic nu este mai puternic decat sufletul si doar el conteaza. Nu hainele care imbraca trupul, nu fardul care acopera chipul, nu banii, nu jobul, nu casa in care stai, ci sufletul tau. El este cel care iti spune cine esti si ce ai in viata. Pentru ca atunci cand mori, pleci din aceasta lume cu sufletul tau, nu cu bani sau alte lucruri materiale.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1349 : Miercuri, 02 Ianuarie 2013, 10:27 »
Linistea din interiorul meu nu am pierdut-o, ea imi dă putere. Pentru ca nimic nu este mai puternic decat sufletul si doar el conteaza. Nu hainele care imbraca trupul, nu fardul care acopera chipul, nu banii, nu jobul, nu casa in care stai, ci sufletul tau. El este cel care iti spune cine esti si ce ai in viata. Pentru ca atunci cand mori, pleci din aceasta lume cu sufletul tau, nu cu bani sau alte lucruri materiale.
subscriu si achiesez neconditionat. d'aia imi plac trupurile mai putin spre deloc imbracate si sufletele nude.
a! si-n noaptea dintre ani, poate n-o sa crezi, am servit nuci si vin rosu :giggle: le-am simtit pana in varful degetelor :strong: