Silviu, in noaptea de Revelion am servit, nu ai sa crezi, putina palinca de Zalau. M-am imbujorat de la ea, am simtit-o pana in varful picioarelor! Dupa mai multe preparate culinare, spre dimineata am servit o cupa cu sampanie (nu din aceea speciala pentru copii), gandindu-ma la lucrurile frumoase din viata mea! Am inchinat acea cupă in cinstea familiei mele, in cinstea prietenilor, colegilor, membrilor din SC, in cinstea tuturor apropiaţilor mei! M-am gandit cu drag la voi, cei din SC, sa aveti un an de bun augur, sa fiti sanatosi, sa lasati grijile deoparte si sa obţineţi rezultatele pe care le doriţi in 2013!
Linistea din interiorul meu nu am pierdut-o, ea imi dă putere. Pentru ca nimic nu este mai puternic decat sufletul si doar el conteaza. Nu hainele care imbraca trupul, nu fardul care acopera chipul, nu banii, nu jobul, nu casa in care stai, ci sufletul tau. El este cel care iti spune cine esti si ce ai in viata. Pentru ca atunci cand mori, pleci din aceasta lume cu sufletul tau, nu cu bani sau alte lucruri materiale.