Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 630235 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1185 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:32 »
eu m-am intalnit cu cei din comunitatea SC Bucuresti, imediat.  :)

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #1186 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:34 »
Eu nu am reusit imediat pentru ca la o saptamana dupa ce m-am inscris in forum ( in aceeasi zi m-am inscris si pentru Sibiel) a trebuit sa plec pe alte meleaguri pana mai acum.

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1188 : Luni, 01 Octombrie 2012, 17:34 »
Corect... cu un singur amendament: ceea ce spune Chaplin nu e treaba soldatilor...

Caroline

• Vizitator

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1190 : Marți, 02 Octombrie 2012, 17:49 »
.............. Personal, cred ca e destul de greu sa facem o lista a momentelor cand am fost fericiti. Fiindca personal e greu de gasit un criteriu unitar pentru aceasta lista, cum ar fi salariul, succesul sau ierarhia sociala. Pur si simplu, este... sau nu.  :)
Opinia mea era din punct de vedere client si strict personal.

..... La Sibiel a fost pentru prima oara in viata mea cand m-am incumetat sa cant la un karaoke, desi de participat am mai participat. De emotiva ce sunt, la prima "interpretare" solo, imi tremura rau mana pe microfon... Am mai depasit o tara.  :)

personal, draga caro, mi se pare cel mai usor sa intocmesc o lista cu momentele cand am fost fericit, foarte fericit.  ciudat, nici unul din criteriile enumerate de tine nu ar intra pe aceasta lista: nu am fost fericit cand mi-au marit salariul sau cand din simplu scrib am fot promovat... au fost evenimente placute, m-am simtit multumit dar fericirea este mult mai mult, din pdv-ul meu :) sa simti comuniunea dintre tine si persoana iubita, sa strangi in brate primul tau copil, sa-l auzi cand iti spune tata pentru prima data, acestea mi se par momente de fericire deplina.  :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
« Răspuns #1191 : Marți, 02 Octombrie 2012, 17:53 »
sensibila lista...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1192 : Marți, 02 Octombrie 2012, 18:38 »
personal, draga caro, mi se pare cel mai usor sa intocmesc o lista cu momentele cand am fost fericit, foarte fericit.  ciudat, nici unul din criteriile enumerate de tine nu ar intra pe aceasta lista: nu am fost fericit cand mi-au marit salariul sau cand din simplu scrib am fot promovat... au fost evenimente placute, m-am simtit multumit dar fericirea este mult mai mult, din pdv-ul meu :) sa simti comuniunea dintre tine si persoana iubita, sa strangi in brate primul tau copil, sa-l auzi cand iti spune tata pentru prima data, acestea mi se par momente de fericire deplina.  :)

A fost mutat topicul pe chat.  ;D

Stiu ce spui. Eu ziceam ca nu exista un criteriu unitar pentru a fi fericit.... doar pentru valorile exterioare noua exista criterii general valabile.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1193 : Marți, 02 Octombrie 2012, 19:01 »
Deci da. Inseamna ca io pot sa-mi pun sosete albe la bocanc. Calcate la dunga.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1194 : Marți, 02 Octombrie 2012, 20:17 »
Daca asta te face fericit...  :strambatura:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1195 : Marți, 02 Octombrie 2012, 21:37 »
maxim. mai ales daca sunt si flausate.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1196 : Marți, 02 Octombrie 2012, 21:41 »

si cand strangi in brate al doilea tau copil, si-al n-lea, si cand iti spune tata sau mama in fiecare zi... :)
ba chiar si cand iti zambeste o mogaldeata pe care n-o cunosti, pe strada... :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1197 : Marți, 02 Octombrie 2012, 21:43 »
maxim. mai ales daca sunt si flausate.

ma lasi sa ti le-mpodobesc cu ciucuri din margele roz?  ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1198 : Marți, 02 Octombrie 2012, 21:47 »
Lucia, te superi daca eu propun sa nu ne ingradim zborul imaginatiei cu prea multe reguli? sa viersuiasca cine ce-o vrea, dupa inspiratia de moment, si doua si o suta de versuri, cu rima imperecheata sau desperecheata....o poezie fara regula?  :)

nu-i a buna, este a treia oara pe ziua de azi cand sunt de acord cu micaela: nu regulilor, mai ales in astfel de situatii!
am luat postarea de pe celalalt topic cu poezia, am mai facut chestia asta de a remarcat si caro.  tocmai pentru ca, citind zilele trecute nu stiu ce topic, am dat pisti o galseava pi aiasta tema, a off topic-ului... si incerc sa ma aliniez si eu.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1199 : Marți, 02 Octombrie 2012, 21:48 »
si cand strangi in brate al doilea tau copil, si-al n-lea, si cand iti spune tata sau mama in fiecare zi... :)
ba chiar si cand iti zambeste o mogaldeata pe care n-o cunosti, pe strada... :)

a patra oara!