.............. Personal, cred ca e destul de greu sa facem o lista a momentelor cand am fost fericiti. Fiindca personal e greu de gasit un criteriu unitar pentru aceasta lista, cum ar fi salariul, succesul sau ierarhia sociala. Pur si simplu, este... sau nu. 
Opinia mea era din punct de vedere client si strict personal.
..... La Sibiel a fost pentru prima oara in viata mea cand m-am incumetat sa cant la un karaoke, desi de participat am mai participat. De emotiva ce sunt, la prima "interpretare" solo, imi tremura rau mana pe microfon... Am mai depasit o tara. 
personal, draga caro, mi se pare cel mai usor sa intocmesc o lista cu momentele cand am fost fericit, foarte fericit. ciudat, nici unul din criteriile enumerate de tine nu ar intra pe aceasta lista: nu am fost fericit cand mi-au marit salariul sau cand din simplu scrib am fot promovat... au fost evenimente placute, m-am simtit multumit dar fericirea este mult mai mult, din pdv-ul meu

sa simti comuniunea dintre tine si persoana iubita, sa strangi in brate primul tau copil, sa-l auzi cand iti spune tata pentru prima data, acestea mi se par momente de fericire deplina.