Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618984 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #630 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:10 »
Opa! Topicul asta devine interesant! Blonde, brunete si dezinhibate. Mai ai Manny? ;D

O tolba intreaga! ;D
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #631 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:15 »
Pai de ce nu zici Andromedă ce vrei?! Ca tot discutati pe aici ieri de femei, uite una gratioasa... Si e si sportiva!  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #632 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:19 »
Un striptiz cu o ursoaica, pentru Silviu:  ;D
multumesc! ;D o prefer pe vanessa

::)

:-*

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #633 : Luni, 31 Octombrie 2011, 11:51 »
Acuma nu stiu daca-i voie pe forumul acesta cu poze cu femei goale (dar cu barbati?), dar daca tot am comis-o off topic, sa va zic un peisaj povestit:
Asta vara – in curte, la plaja: net nu, la tv nu-mi place, de citit n-am dus acolo decat vechituri citite si rascitite... Plictiseala mare! Imi amintesc ca fostul meu chirias a lasat in magazie cativa saci cu carti. El a fost single vreo trei ani, pe urma si-a adus pe una. Ma apuc sa rascolesc in saci. Si, intr-o punga neagra d-aia de gunoi, ce gasesc? Colectia intreaga Hustler din cei trei ani!!! Mi-am luat cateva afara, sa le rasfoiesc. Nu sunt numai poze deochiate, sunt si articole interesante. Cam asa: doua-trei pagini articole, cinci-sase pagini poze. (Dar ce va zic eu voua, ce voi nu stiti?! Sunt mortali aia de la Posta redactiei - ce intrebari pun si ce si cum li se raspunde!!!). Si vine al meu (nou) tata. Io, cu revista indoita. Ce citesti? Pai, despre Regele Ferdinand – chiar aia citeam. El incepe sa-mi povesteasca ce stie el despre regi. Zice: stai sa-mi aduc ochelarii sa vaz si io! Eu: nuuu, lasa alta data, hai ca n-am timp acuma, tocmai strangeam pe-aici...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #634 : Marți, 01 Noiembrie 2011, 03:45 »
Ce citesti? Pai, despre Regele Ferdinand – chiar aia citeam. El incepe sa-mi povesteasca ce stie el despre regi. Zice: stai sa-mi aduc ochelarii sa vaz si io! Eu: nuuu, lasa alta data, hai ca n-am timp acuma, tocmai strangeam pe-aici...

Da' ce, era regele gol de n-ai vrut sa-i arati?  :D
Acilea e chat, bla-bla. E voie cu de toate, nimic nu-i off-topic.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #635 : Marți, 01 Noiembrie 2011, 03:47 »
O tolba intreaga! ;D

Baga! Pe public, pe privat unde vrei. Numa sa vaz ce-i in tolba  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #636 : Marți, 01 Noiembrie 2011, 10:48 »
Da' ce, era regele gol de n-ai vrut sa-i arati?

Ah, nu, dar m-am temut ca va face vreun atac, in caz ca i-ar fi trecut prin cap sa intoarca pagina...

Pfff, mai Andro', nu stiu daca ai facut-o intentionat, dar tare ai mai nimerit-o pe asta cu Regele gol...  E de vazut, nu stiu daca se joaca si la Bucuresti... "Acţiunea piesei se situează la curtea militarizată a unui rege, unde „pomii în grădină sunt puşi în linie, păsările zboară în batalioane”, toată lumea vede adevărul, dar nu îndrăzneşte să îl mărturisească. Toţi ascultă orbeşte de ordinele regelui, a cărui autoritate şi competenţă nu o contestă câtuşi de puţin: „Regele nu poate fi idiot... el trebuie să fie întotdeauna deştept.” „El nu rânjeşte...el râde cel mult cu mărinimie”. Monarhul cultivă în jurul personalităţii sale un mit care să îi menţină şi să îi întărească puterea şi să îi ţină cât mai departe de adevăr pe supuşii săi."
Amin!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #637 : Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 09:26 »
da' cu regina goala n-aveti ceva? ???

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #638 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 13:59 »
are cineva un calendar pe 2012 ?
 - macar pana in 21.12. 2012 cand cica se opreste  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #639 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 19:01 »
are gugal

mai gabi, ai schimbat poza ai cu alte animate?!? vin io sa-ti fac poze daca nu ai cu tine!!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #640 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 19:37 »
hai ca chiar ma duc sa dau o tura!

revin dupa ce imi revin
 (pfoai, iar o sa primesc j'de PM-uri cu "esti criptica" )  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #641 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 19:44 »
uite ceva pentru drum
sa n-alergi singura

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/gLTvP67zY-s?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #642 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 20:52 »
hai ca chiar ma duc sa dau o tura!

revin dupa ce imi revin

da cand revii ca m-am plictisit sa ma tot uit in zare dupe' tine ??    8)  - si apoi e intuneric si nu se vede nimic   ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #643 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 22:12 »
Merci, julia, merci!  Tocmai i-am raspuns cuiva la un pm, care ma intreba de ce alerg: de una singura, de nebuna!  ;D
Eu am inteles ca pm-ul este pentru unele lucruri care nu se pot S/pune pe public. Dar maruntisuri d-astea, puneti-le frate la lumina, sa vaza toata lumea (de ce sunteti in stare  :P  :P  :P )!  ;D

Gabita, daca ma uit la ceas, tu precis acuma numeri oi-oi-oi-oi-oi-oi-oi-oi   ;D
Sa stii ca mie pe-ntuneric imi place  ;)   ;D
Am intarziat ca am facut doua-ntruna: am fugit doo statii de tramvai, m-am intalnit cu cineva, am luat doo chei, am schimbat doo vorbe si iar inapoi doo statii de tramvai.  :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #644 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 22:28 »
Mama Marie ce-mi vine sa spun una care nu se poate spune public!!!  ;D :D