Acuma nu stiu daca-i voie pe forumul acesta cu poze cu femei goale (dar cu barbati?), dar daca tot am comis-o off topic, sa va zic un peisaj povestit:
Asta vara in curte, la plaja: net nu, la tv nu-mi place, de citit n-am dus acolo decat vechituri citite si rascitite... Plictiseala mare! Imi amintesc ca fostul meu chirias a lasat in magazie cativa saci cu carti. El a fost single vreo trei ani, pe urma si-a adus pe una. Ma apuc sa rascolesc in saci. Si, intr-o punga neagra d-aia de gunoi, ce gasesc? Colectia intreaga Hustler din cei trei ani!!! Mi-am luat cateva afara, sa le rasfoiesc. Nu sunt numai poze deochiate, sunt si articole interesante. Cam asa: doua-trei pagini articole, cinci-sase pagini poze. (Dar ce va zic eu voua, ce voi nu stiti?! Sunt mortali aia de la Posta redactiei - ce intrebari pun si ce si cum li se raspunde!!!). Si vine al meu (nou) tata. Io, cu revista indoita. Ce citesti? Pai, despre Regele Ferdinand chiar aia citeam. El incepe sa-mi povesteasca ce stie el despre regi. Zice: stai sa-mi aduc ochelarii sa vaz si io! Eu: nuuu, lasa alta data, hai ca n-am timp acuma, tocmai strangeam pe-aici...