Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618943 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #2415 : Miercuri, 02 Mai 2018, 20:20 »
Iustin si cu tine am vorbit la carnaval, insa asa mi se pare mi e ca pe forum esti mai vorbaret si da o sa am ce vorbi cu Ovidiu, o sa ne luptam pentru cine sa vorbeasca mai mult  :hammer:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2416 : Miercuri, 16 Mai 2018, 07:55 »
heiiii, sesizez niste disparitii.
oviarad, cum se face ca dupa prima iesire in real, ai disparut din virtual? o fi de bine, o fi de rau?  :(

O zi frumoasa, ciripoi sau neciripoi!
Pentru primii amintesc si aici ca in Atelier se danseaza (descult, cu fuste infoiate, cu spatele gol, cu reumatism, pe tot felul de ritmuri si dupa imaginatia sau dorul (de duca sau nu) al fiecaruiea  :giggle:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #2417 : Miercuri, 16 Mai 2018, 11:00 »
In cazul in care il gaseste cuneva pe oviarad ofer recompensa :whistle:

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #2418 : Miercuri, 16 Mai 2018, 21:56 »
In cazul in care il gaseste cuneva pe oviarad ofer recompensa :whistle:
Stiu eu pe unde umbla. dar crede-ma Ioana ca sunt oameni mai importanti pentru care merita sa oferi recompensa, spre exemplu poti contribui la colecta pentru a-si plati domnul Dragnea prejudiciul cauzat, sau poate poti micsora inflatia sau roborul daca recompensa la care te gandisesi era pecuniara, sau macar cateva ore de meditatie la romana pentru doamna care are nevoie sa invete ca 2020 se citeste doua mii douazeci si nu douazeci, douazeci.  :D :D :D
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline costi31

• Hero Member
  • Mesaje postate: 619
Ii greu pe-aicea   :slap:   :hammer:    stati dragilor cuminti ca viata-i frumoasa   :love: :thumbup: :love:   :smitten:
Nu are rost sa murdarim forumul acesta ''decat '' cu o floare  :laugh:

Offline ioanabil

• Full Member
Ovi  :knuppel2: ce cautam noi in politica ?
Trebuia sa fie o gluma ....sa intebi in ce  consta recompensa.......
si  nu sa ma duci intr-o alta poveste

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Chiar asa,Ovi, plutesc in aer jocuri,poti adulmeca provocarea,reactiveaza-te !
Au grija altii de politici ,conflicte…
Pana acum 3 grupuri  au adoptat tacerea si noi am acceptat.Petrecerea de la Sibiu,Cei din Poiana Narciselor,
Grupul din Ciucas...nici o casa frumoasa la muzeul Satului,nici o narcisa,nici un lup in Ciucas…
Hai ca nu mai povestim nici noi data viitoare,oricine poate fi mai egoist,pastram pentru noi !

Offline Syzygium

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
Lupi in Ciucas ?! Nuu.. Rododendroni, gentiene si foc de tabara  :) Aduc eu pe forum, da' stai sa vina weekendul, sa filtrez informatia.
Discutiile, impresiile, pozele si chiar multumirile au curs pe WhatsApp, in timp real. Forumul a ramas o relicva de pe timpul romanilor.. :) Apropos de timp real, ca sa aflu la ce ora s-a incheiat petrecerea din seara anterioara, m-am uitat pe WhatsApp sa vad la ce ora am primit ultima poza :)

Offline noiembrie

• Hero Member
De n-as fi comunicat in Apuseni cu Syzygium,de n-am fi impartit acelasi cerdac,m-as fi suparat pentru comparatie.
Dar nu,cand va mai saturati de WhatsApp-ul asta,mai priviti spre relicva si oamenii ei...care rezista aici de pe vremea romanilor !

Offline Syzygium

• Jr. Member
  • **
Noiembrie..! Ce am scris acolo era in primul rand o autoironie  - eu sunt cea mai putin adaptata la mobilitate dintre toti cunoscutii mei. In Apuseni de exemplu nu m-am conectat deloc la net. Si uite, imi trebuie o saptamana sa incep sa scriu impresii din excursie.
Si era si o ironie - prea multa mobilitate strica, duce la superficialitate si volatibilitate.
Si era si un pic de invitatie la reflectie - de ce nu scriu oamenii pe forum? pai sunt niste motive obiective,  formele de comunicare se schimba, schimbul de informatie se face acum in viteza, forumul "cere" sa ne cenzuram un pic "discursul".  Uite, daca am scris in viteza comentariul anterior, nu a fost clar.

Offline Syzygium

• Jr. Member
  • **
Si era si regret in ceea ce am zis, forumul roman e ceva etern valoros, sa zic ca e perimat a fost asa.. un oximoron (am cauta cuvantul pe net, ca nu mi-l aminteam :) ).

Offline noiembrie

• Hero Member
Da, ceva gen estetica uratului prin alaturare de termeni in antiteza.
N-ai facut rau,stiu ca lumea prefera alte medii de comunicare,noi ramanem aici
cand aveti nevoie de alt gen de comunicare…
Iti ating cu drag mana...

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
Ovi  :knuppel2: ce cautam noi in politica ?
Trebuia sa fie o gluma ....sa intebi in ce  consta recompensa.......
si  nu sa ma duci intr-o alta poveste
Brr , eu glumeam Ioana, am inteles ca era o gluma treaba cu recompensa si am incercat sa o continui si eu , scuze daca s-a inteles altceva , stiu ca nu-si are rostul politica pe aici, dar uneori ma roade si fac haz de necaz ca un roman sadea :) Acum sunt curios si intreb in ce consta recompensa? Daca e tentanta e posibil sa-l dau in gat si sa spun pe unde umbla  :D :D
De reactivat o sa incerc in weekendul asta :) si promit ca povestesc dupa, noiembrie.
Si ca sa fiu si eu in ton tocmai mi-am facut cont pe Whatsapp.
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2428 : Vineri, 18 Mai 2018, 07:15 »
nici o casa frumoasa la muzeul Satului,
Au inceput sa apara impresiile si din excursie. La petrecere s-a postat ceva-ceva, dar nu cred ca frumoasele case traditionale au fost obiectivul principal al participantilor la petreere, noiembrie  :angel:
Eu ma declar multumita si daca apar cateva reactii, cu poza sau nu, ce sa mai zic...

Hai ca nu mai povestim nici noi data viitoare, oricine poate fi mai egoist,pastram pentru noi !
Bine zici, oricine poate fi egoist. Provocarea e sa nu fii :)

ovi si-a pus whatsapp  :faint: asta cred ca e un efect negativ al intrarii in SCT  >:D

Sygyzium, tu scrii asa de bine, iar stilul tau e fermecator, ti-am mai zis. profunzime si  esenta, condimentata cu umor, intr-un text clar si sintetic. Hai ca daca mai analizez, incep sa te invidiez.  ;D :magic: :kissing:

Si, da formele de comunicare se schimba.  Viteza se imprima in tot ce facem. Dar unde ne grabim asa? Ce castigam? 
Cred ca e vorba doar de formele de transmitere a informatiilor. Dar comunicarea umana inseamna mai mult decat atat, nu?

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #2429 : Vineri, 18 Mai 2018, 08:48 »
Ma ajuti sa ma descopar,Wonderland.
Dintotdeauna am fost atrasa de 'antic",traditii,case,gesturi,scrisori,asteptari lungi...
Calatorii bine studiate,cufere cu amintiri,vinul vechi,barbatul"copt"...

Poate ar trebui sa ma orientez catre un alt grup...de seniori !