Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618583 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1935 : Marți, 13 Mai 2014, 13:02 »
Mă mut de pe 15 în București, dacă cunoașteți pe cineva sau auziți că are de închiriat o garsoniera cam pe la 150eur/lună mi-ar fi de ajutor. Ce mă interesează în mod special este baia, este imperativ să fie mai mare de un metru pătrat, am nevoie să știu care e dușul, care e chiuveta și care e veceul, nu de alta, dar devin confuz și mai sufăr și ajung să îmi spăl ciorapii în veceu sau mai rău, în chiuveta să...clar mai mare de un metru pătrat! :crazy2: Mulțumesc!  :)

eu am un apartament de doua camere 0721216580 daca este cineva interesat

http://olx.ro/oferta/inchiriere-apartament-2-camere-zona-vitan-stadion-olimpia-ID1NKhB.html#38f069996d
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

silviu

• Vizitator
deci, asadar si prin urmare, daca festival turcesc nu e... e plimbare in tineretului si mititei la "la bucur" :applause: asadar, sambata la ora? :-\ e bine orele 15, la iesirea din statia de metrou?

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #1937 : Vineri, 16 Mai 2014, 15:32 »
deci, asadar si prin urmare, daca festival turcesc nu e... e plimbare in tineretului si mititei la "la bucur" :applause: asadar, sambata la ora? :-\ e bine orele 15, la iesirea din statia de metrou?
   Ar fi bine si in  tineretului la plimbare pe la 15 , doar ca prognoza zice ca ar ploua
si maine in Bucuresti ( doar ploua in fiecare zi in ultimul timp  :tickedoff: )
mai are loc intalnirea in cazul asta  ??? ?

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #1938 : Vineri, 16 Mai 2014, 18:15 »
de ce nu este festivalul turcesc ? eu la festival vreau, mi se pare interesant   ::) atunci o sa trec singurica  astazi pe acolo de curiozitate, daca aici nu sunt doritori ...
si este ok ora 15, statia de metrou Tineretului ... sper sa ajung :) macar mititei sa mancam daca tenis nu jucam  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1939 : Vineri, 16 Mai 2014, 19:57 »
nu inteleg nik :-\ o domnisoara zice ca ploua, o alta domnisoara zice ca spera sa ajunga...astept confirmari pana maine la orele 12 trecute fix. daca nu, asta e... o lasam pe alta data :bow:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1940 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 09:22 »
NOAPTEA MUZEELOR - 17 mai, 2014
În BUCUREŞTI, 33 de muzee şi organizaţii vor organiza – pe lângă expoziţiile deja existente – concerte, spectacole, proiecţii şi ateliere interactive.

Offline Cory

• Hero Member
« Răspuns #1941 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 09:54 »
nu inteleg nik :-\ o domnisoara zice ca ploua, o alta domnisoara zice ca spera sa ajunga...astept confirmari pana maine la orele 12 trecute fix. daca nu, asta e... o lasam pe alta data :bow:
   Cu ploaia  rezolvam ca pot sa-mi i-au o umbrela cu mine ( desi momentan e senin afara), dar se pare ca nu sunt
foarte multi amatori/ amatoare de plimbare si mici , deci poate ar trebui sa o lasam pe alta data , din lipsa de cvorum  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1942 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 10:38 »
la turci nu vreti, in parc nu vreti, la muzee nu vreti... nush cum o sa-l gasiti pe SP :(

Offline Cory

• Hero Member
« Răspuns #1943 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 10:57 »
la turci nu vreti, in parc nu vreti, la muzee nu vreti... nush cum o sa-l gasiti pe SP :(
Pai de asta si cred ca nu-l gasim  pe  SP , ca nu ne plimbam pe unde trebuie  :D

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #1944 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 11:06 »
Măi hotărâți-vă! Ne întâlnim sau nu? Și unde?  :)
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1945 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 11:11 »
Hello, eu ma duc la noaptea muzeelor, in special sa colind prin cimitirul Bellu ( buhhhhuuu  :faint:) , nu cred sa gasesc acolo sufletul pereche  :crazy2: dar o sa fie distractiv. In fine, depinde de preferintele fiecaruia!! Asa ca ne vedem cu alta ocazie sa devoram mici.  :) 

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #1946 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 12:39 »
si eu cred ca voi ajunge pe acolo dar o sa vin din oras asa ca nu stiu ora , daca este sa ajung o sa-ti dau un beep ca sa te sperii ... vad ca pana la ora 1 noaptea e deschis !

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #1947 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 19:23 »
Mai facem o incercare? Maine, ora 15, Charles de Gaulle. Mici,bere, baclavale:-)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1948 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 23:00 »
Facem! Nici azi n-a plouat, iar maine cu atat mai putin! :)

Nu stiu cum sa fac (tehnic) sa sheruiesc aici ceva de pe fbk... de pe "Catavencii":
"Dacă nu vizitați toate muzeele în noaptea asta, o să se închidă și n-o să mai apucați să le vedeți niciodată!" :P

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #1949 : Sâmbătă, 17 Mai 2014, 23:52 »
va urez vreme frumoasa , eu maine la 7:30 am tren catre Campina cu bicla cu tot ... nici nu mai stiu de cand n-am mai mers cu trenu'  :blush: