Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (196/533) > >>

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:56 ---ceas bilogic la barbati?  :-\ stiam ca doar cand ceasul femeilor ticaie o iau zmeii la fuga  ;D

--- Terminare citat ---
La motani!

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:54 ---Da da da. Si marmota a coborat pe Luna-n slipi! Sa faca plaja, nu de alta... :D

--- Terminare citat ---

--- Citat din: nickyblu din Joi, 15 Martie 2012, 22:50 ---Arata-mi o femeie care se gateste numai pentru ea si am sa-ti arat un barbat care citeste Playboy doar pentru interviuri  ;D

--- Terminare citat ---

incredibil . pana aici, asta e razboi curat ; aduc atomicele si dau cu ele; cum adica !!!!   :tickedoff: :tickedoff:
sa nu va mai barbieriti, tundeti sau spala daca nu aveti in program o intalnire cu o tipa traznet  :knuppel2:

nickyblu:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:56 ---ceas bilogic la barbati?  :-\ stiam ca doar cand ceasul femeilor ticaie o iau zmeii la fuga  ;D

--- Terminare citat ---
Bineinteles ca bilogic, adica de doua ori logic sau mai bine zis de mai multe ori.......:)

bit:
Ia uite, guess, ce spuneam? Mama, ce intuitie am!  ;D ;D Cu logica stau binisor, o leaca de bataie stiu, jeaca di chele am... :2funny: :2funny:

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:54 ---Da da da. Si marmota a coborat pe Luna-n slipi! Sa faca plaja, nu de alta... :D

--- Terminare citat ---
marmota cu ale ei, hai sa nu o amestecam ca deja suntem eu, pisoiul, nicky... daca mai vine si marmota  :-\
cum spuneam, ma lasa rece daca crezi sau nu
sau uite, eu sunt singura acum, n-am o relatie....bun...ar trebui sa umblu neglijenta, sa nu-mi pese ca nu-s inca cu un el alaturi care sa ma laude...si ma aranjez si acum, ganduri de relatie nu am, inca nu...de ce imi acord atentie, de ce merg la coafor, la manichiura, sala, etc daca nu am un print alaturi? ia sa vad logica masculina 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă