Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (195/533) > >>

bit:
 :2funny: :2funny:
Fii atenta: io verific daca nu-mi put ciorapii, ma gandesc cand am facut ultima data dus si am grija sa nu plec descheiat la pantaloni de-acasa...si tot ma plac fetele... :2funny: :2funny:

Guesswho:

--- Citat din: nickyblu din Joi, 15 Martie 2012, 22:50 ---Arata-mi o femeie care se gateste numai pentru ea si am sa-ti arat un barbat care citeste Playboy doar pentru interviuri  ;D

--- Terminare citat ---
tocmai ti-am spus, eu fac asta pt mine, nu ma interseaza parerea altuia, n-o fac ca sa fiu acceptata, validata, etc...daca mie imi place ce vad in oglinda, asta e tot ce conteaza  :)

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:50 ---asteptarile dau nastere dezamagirilor....sa nu fii ranit, mai ceva ca la nucleara  :D

--- Terminare citat ---
Nu e asteptare, e ceasu`biologic  :strambatura: :strambatura: :strambatura:

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:53 ---tocmai ti-am spus, eu fac asta pt mine, nu ma interseaza parerea altuia...daca mie imi place ce vad in oglinda, asta e tot ce conteaza

--- Terminare citat ---

Da da da. Si marmota a coborat pe Luna-n slipi! Sa faca plaja, nu de alta... :D

Uite, nu mai plange, presimt io ca o sa-ti vina ajutoare...

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:53 ---Nu e asteptare, e ceasu`biologic  :strambatura: :strambatura: :strambatura:

--- Terminare citat ---
ceas biologic la barbati?  :-\ stiam ca doar cand ceasul femeilor ticaie o iau zmeii la fuga  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă