Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Saturnianul:
Un fel de Cheile Nerei imbunatatit. V-ati incumeta? ;D
http://www.220.ro/faze-tari/Nu-Ai-Avea-Curajul-Sa-Treci-Pe-Aici/rV7XpaHCCg/
pocama:
--- Citat din: janeta din Joi, 19 Ianuarie 2012, 12:03 ---adevarat grait-ai , pocama ! chiar se SCURG... asta inseamna ca pot fi denumite ( vai , ce cuvant urat :( ) ...scursori ? ;D
--- Terminare citat ---
Hai, mai bine sa le zicem scursuri?! Apa trece, pietrele raman...(noi eram pietrele...) ;D
pocama:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 19 Ianuarie 2012, 13:04 --- Oana Mizil despre Vanghelie..."Îmi plac bărbații care nu doar că vorbesc urît în pat, ci fac și greșeli gramaticale".
--- Terminare citat ---
Masochista de-a dreptul... :-\
micaela:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 19 Ianuarie 2012, 13:04 ---Ei, Miha, dar nu stii chiar tot ce a zis stimata Oana Mizil despre Vanghelie. Ia uite aici: "Îmi plac bărbații care nu doar că vorbesc urît în pat, ci fac și greșeli gramaticale". Eee! :D :D
--- Terminare citat ---
A zis ea asta?!! face Fat-Vanghelie dezacorduri?! nu creeeed. :) mai degraba il cred capabil pe Liiceanu de insuccesuri gramaticale. ;D
Caroline:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 19 Ianuarie 2012, 13:25 ---Un fel de Cheile Nerei imbunatatit. V-ati incumeta? ;D
http://www.220.ro/faze-tari/Nu-Ai-Avea-Curajul-Sa-Treci-Pe-Aici/rV7XpaHCCg/
--- Terminare citat ---
Da - acum vreo 15 ani, cu vreo 15 kg in minus si inainte de 15 ani de tabagism, inainte ca angoasele existentiale si dereglarile hormonale adiacente sa inlocuiasca inconstienta! ::)
Faceam practica de studenti in Retezat cate o luna in fiecare vara, si aveam un decan botanist si montagnard impatimit... noi, la 20 de ani, nu ne puteam tine de pasul lui, la aproape 50.
Tin minte cum am facut toate cele 7 creste din Piatra Craiului dus-intors intr-o zi, de la 6 dimineata la 12 noaptea... ocazie cu care am experimentat si traversatul unor stanci pe scari sau pe cablu (de nevoie, nu de placere!) si am vazut o capra neagra mai jos decat mine, pe vale. Fetele... ca baietii erau preocupati sa fotografieze blugi feminini intinsi pe cablu, de jos in sus. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă