Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (157/533) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: micaela din Joi, 19 Ianuarie 2012, 19:46 ---A zis ea asta?!! face Fat-Vanghelie dezacorduri?! nu creeeed.  :) mai degraba il cred capabil pe Liiceanu de insuccesuri gramaticale.  ;D

--- Terminare citat ---

Dilema mea e asta: cum o suna o porcosenie rostita agramat. Ca nu am reusit! Ori nu-mi venea porcosenia, ori imi venea dar corect gramatical  :D :D

micaela:

--- Citat din: Saturnianul din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 00:41 ---Dilema mea e asta: cum o suna o porcosenie rostita agramat. Ca nu am reusit! Ori nu-mi venea porcosenia, ori imi venea dar corect gramatical  :D :D

--- Terminare citat ---

cred ca eludeaza cratimile din verbele rostite cu intentie.  ;D

micaela:

--- Citat din: micaela din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 00:44 ---cred ca eludeaza cratimile din verbele rostite cu intentie.  ;D

--- Terminare citat ---

erata: cratimele

si exemplificare: duten... :)

Mari_a:
N-am nimic de chat-uit  :) Numa' vreau sa-i zic lu' Andromedu' ca tare-mi plac emoticoanele astea noi    :coolsmiley:   O0  :D  :smitten:

Saturnianul:

--- Citat din: micaela din Vineri, 20 Ianuarie 2012, 08:12 ---erata: cratimele
si exemplificare: duten... :)

--- Terminare citat ---

Ntz, nu merge. Ca la rostire nu se vede lipsa cratimei  :P

--- Citat din: Mari_a din Duminică, 22 Ianuarie 2012, 20:58 ---N-am nimic de chat-uit  :) Numa' vreau sa-i zic lu' Andromedu' ca tare-mi plac emoticoanele astea noi    :coolsmiley:   O0  :D  :smitten:

--- Terminare citat ---

No, ma bucur ca-ti plac. Joaca-te  >:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă