Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
giculino:
a comunica sau nu pe forum , implică mai multe: dacă e timp, dacă sunt subiecte care atrag membrii, dacă sunt persoane care folosesc des rețelele de socializare și au arta chatului, ... eu de când sunt membru am intrat , am citit multe articole dar nu am scris feedback-uri întrucât e vizibil faptul că sau creat grupuri de discuție, iar orice intervenție din afară nu are răspuns. Sincer aș prefera discuțiile în RL pe timpul excursiilor și nu numai.
wonderland:
--- Citat din: giculino din Miercuri, 02 Ianuarie 2019, 12:29 ---dacă sunt persoane care folosesc des rețelele de socializare și au arta chatului,
--- Terminare citat ---
tocmai pentru ca forumul nu e la fel de facil ca o retea de socializare, și pentru că nu are chat, lumea evită să-l utilizeze.
E mai usor pe feisbuc, uațap. Mie una imi place forumul tocmai pentru ca nu are acest caracter de... instant, efemer.
--- Citat din: giculino din Miercuri, 02 Ianuarie 2019, 12:29 --- e vizibil faptul că sau creat grupuri de discuție, iar orice intervenție din afară nu are răspuns.
--- Terminare citat ---
:faint: Zici?
Nu există persoane ...din afara sau dinauntru. Există doar participanti la respectiva discutie. De multe ori nici nu ne cunoastem intre noi. E drept ca suntem cativa mai consecventi, dar de fiecare data ne bucuram cand mai apare cineva nou.
Nu stiu ce a dus la perceptia ta, dar poate incerci si o perspectiva mai...increzatoare.
Un an cu bun, cu discutiile si excursiile pe care ti le doresti!
IgnatAndreea:
Bună, sunt noua pe site și vreau sa va urez sanatate, un an plin de împliniri și excursii minunate!
radu:
Dintre Bucuresteni, cine ar fi amator de ceva minievenimente gen mers la un film o cafenea poate adunat in cateva seri la ceva jocuri pentru a ne cunoaste si a interactiona in timpul saptamanii si in weekend?
wonderland:
Ce pustiu a fost azi pe aici. Pe unde v-ati plimbat, distrat, ascuns? ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă