Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
costi31:
Ei , :) sa stii ca nu-s vre-un zgarcit Rodica , doar ca vreau sa mai provoc lumea la discutii . Binnneee... dau o berica mica ...hai ... ! ::) :happy:
claravicula:
Salutare tuturor,
costi31,
"Partners in crime" inseamna ceva gen tovarasi de nazbatii. Imi cer scuze ptr amestecul de romana si engleza, stiu ca pe multi deranjeaza si pare pretentios. Am stat o vreme pe afara si e un amalgam bilingv in capul meu pe care am un interes oarecum profesional sa il mentin ... :)
- da, sunt rockerita sau mai bine zis am fost in tineretea mea zbuciumata (nu ca maturitatea n-ar fi la fel de zbuciumata) :))) In prezent ma cam feresc sa ascult ptr ca imi afecteaza starea de spirit si prefer sa ma mentin mai zen. Sunt totusi curioasa de unde m-ai mirosit ca as fi, am recitit mesajul meu si nu vad mai nimic care m-ar fi dat de gol.
noiembrie:
Salut,
Costi reuseste sa te citeasca dincolo de cuvantul scris.E bine ...
In alta ordine de idei,ma tot uit peste excursii si tot mai astept ceva ptr. inima mea,stiti voi,satele sasesti,de la Medias in sus.
Poate,candva,undeva...
costi31:
Clara , ma bucur ca ai raspuns , este vorba de intuitie , toti o avem dar nu prea o ascultam pe cat merita , bine ca si tu esti ca o carte deschisa :)
Sigur ai putea sa ne mai povestesti cate ceva sau pur si simplu sa-ti dai cu parerea daca doresti , subiectele sunt pe forum , ai de unde alege . :thumbup: O0 8)
Noiembrie , stii ce se zice...calatoria in sine este importanta nu destinatia ;)
Week-end frumos tuturor ! :bow:
noiembrie:
@Wonderland
Trebuie sa recunosc,nu prea am chef de joaca la atelierul de poezie.Inceputul ar putea sa-l starneasca pe Iustin,
daca nu ne-a uitat de tot.
Pe mine ,ritmurile de jazz ma teleporteaza la Terasa Green Hour,in noptile cu luna,la un pahar de vorba si apoi...
la o plimbare pe Calea Victoriei,cu gandul la alte vremuri,intoarcere in timp la Podul Mogosoaiei.
Ceea ce o sa si fac ! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă