Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
costi31:
Buna ziua ! stie cineva de unde se poate inchiria un costum de carnaval ? Eu ma gandeam la garderoba unui teatru...dar nu am pile pe-acolo :pleasantry:
Ca ma tenta Fun-Party din Sighisoara , dar sa vad cum ma costumez mai intai :giggle:
Sau este inclusa si costumatie medievala la petrecere ?
costi31:
Gata m-am lamurit , scuze , apoi am citit mai atent ! :laugh: am scapat de dat o bere ! :happy:
wonderland:
ai întrebat, deci n-ai scăpat! >:D :2funny:
PS: Stiați că există membri care nu citesc decât topicurile excursiilor la care s-au înscris? La care se și abonează, deci intră direct pe topic.
De aceea întrebările care au legătură, fie și tangentă, indirectă, cu o excursie e bine să fie așezate la excursia respectivă.
Rodica_I, nu doar menționăm că e textul preluat, punem și link-ul către sursă,: https://psihologiadeazi.ro/calatoriile-ne-aduc-mai-multa-fericire-decat-bunurile-materiale-studiu-psihologic/#
costi31:
Eu postasem aici pt. ca mi s-a parut ca am mai citit o data aceasta petrecere...sau ceva asemanator...si scria clar ca trebuie sa venim cu tinuta de-acasa...asa ca prima intrebare era cea care mi-a trecut prin cap , deci era generala ... apoi m-am desteptat :slap: :uglystupid2:
Nu dau nici o bere ... sic ! :P :strambatura:
Rodica_I:
Ce om ... nici macar o bere mica, mica... ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă