Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (6/533) > >>

capsuna:
Bun venit  Grey_wich!
Deocamdata nu poti crea un nou topic, dar daca vei cauta cu atentie sigur vei gasi un topic potrivit pentru ceea ce doresti tu sa scrii. Asteptam.

Grey_witch:
Ok, pai asa o sa fac. Poate merge un mesaj la confesiuni.

luciamanta:
sunt exasperata cand  vad, deschizand televizorul, cum sase posturi TV imi arata animalul-om, care se apleaca, ia o piatra si o arunca in altcineva. Acesta este progresul la noi? Progresul este zero.

Ayouni:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 04 Iunie 2010, 22:23 ---sunt exasperata cand  vad, deschizand televizorul, cum sase posturi TV imi arata animalul-om, care se apleaca, ia o piatra si o arunca in altcineva. Acesta este progresul la noi? Progresul este zero.

--- Terminare citat ---

ai dreptate luciamanta, nici nu trebuie sa deschidem tv-ul pentru asa ceva, vedem cu ochiul liber in jurul nostru tot timpul.  suntem dominati de ego, vrem noi pentru noi tot timpul, eu eu eu! si daca nu reusim, luam bata si dam! sau piatra... poate ca ar fi bine sa facem noi acea "diferenta", ce-ar fi sa incercam?!

Saturnianul:
Atenţie dacă ajungeţi prin America de Sud, mai ales în Brazilia: Lonomia obliqua, cea mai veninoasa omida din lume

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă