Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Gelu77:
Am gasit si eu ceva amuzant de acest gen...
Invitati la o conferinta, Bill, Jim, şi Scott au fost cazati toti trei intr-un apartament spatios si luxos amplasat la etajul 75 al unuia dintre zgarie norii legendari ai New York-ului
După o zi lungă petrecuta la reuniune, cand obositi si plictisiti au vrut sa se retraga in apartament, au fost socati sa afle ca lifturile nu functionau datorita unui defect major. Astfel au fost nevoiti sa urce cele 75 etaje, pe scarile dintre etaje. Pentru a-si alunga monotonia si neplacerea data de efort, se hotarasc sa se concentreze pe ceva interesant si captivant. Urmeaza ca Bill sa spuna glume pe parcursul urcarii primelor 25 etaje, Jim sa cante pana la etajul 50, iar Scott sa spuna povesti triste pana cand ajung la etajul 75.
Timpul petrecut pana la etajul 25 a trecut relativ usor, glumele lui Bill captivand interesul celorlalti doi si facandu-i sa uite de efort. A urmat Jim care a inceput sa cante si incet – incet au trecut si urmatoarele 25 etaje. Ajunsi la etajul 51 s-au oprit sa-si traga un moment sufletul, iar in timp ce Jim si Bill asteptau curiosi sa asculte povestile triste ale lui Scott trage aer in piept si le spune: „Trist este ca am lasat cheile de la camera la receptie”.
Catherinna:
Povestile voastre incep sa-mi placa mai mult decat bancurile ;D :D ;D
maria171:
Saiuz
am o nedumerire
ultimul mesaj era de la admin si se referea la necesitatea miscarii in aer liber
tu ai pus o anecdota apoi
nu inteleg ce legatura e intre cele 2 mesaje
lamureste-ma tu
multam
almi_gabi:
Pe unde umblati folks! Sunteti prinsi cu pregatirile de Pasti? ;D
Grey_witch:
Salut, sunt noua aici si nu stiu cum sa fac un subiect pe forum, adica cum sa il creez, pentru ca vad ca nu e nici un link in sensul asta, sau nu l-am gasit eu. Voiam sa scriu un subiect de prezentare, dar adevarul e ca nu stiu la ce rubrica sa il pun... Oare la confidente? sau the singles place? dar acolo nu vrea sa se deschida pagina. Whatever, bine v-am gasit. O sa scriu mai mult in subiectul de prezentare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă