Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (500/533) > >>

adda:

--- Citat din: Fluturas88 din Miercuri, 04 Iulie 2018, 16:19 ---Salutare grup,stie cineva cum se invinge frica de orele de conducere?

--- Terminare citat ---
Fluturas, am mutat discutia aici...

Fara sa fiu o mare experta in ale condusului, dar cu ceva vechime in spate, cred ca in primul rand trebuie sa iti faca placere sa conduci, dar sa ai si un instructor bun .

Fluturas88:
Instructorul e foarte bun si foarte calm,mai si glumeste din cand in cand,are chiar prea multa rabdare,dar eu la orele de condus st foarte,foarte incordata,nu ma pot relaxa deloc. Deja am trei sedinte facute si eu tot nu stiu nimic sa fac,imi este nu frica,foarte frica,imi tremura piciorul pe ambreiaj si mainile pe volan,st frt panicoasa si incordata,la chestionare ma mai descurc cat de cat dar la condus st varza,nu pot sa fac nimic din cauza ca st mult prea incordata. Ma ia cu emotii numai cat ma gandesc.

adda:
Trebuie sa te relaxezi, sa o iei ca pe o provocare, orice se invata, ai instructorul langa tine nu are ce sa se intample. :)
O sa inceapa sa iti placa chiar, deocamdata esti la inceput , hai curaj... :thumbup:.. :)

Cgabriela:
Buna!

Ma bag si eu in discutia despre condus! Nu e ceva anormal sa ai emotii dupa trei sedinte de condus, ai nevoie de ceva mai mult timp sa te obisnuiesti. Gandeste-te ca ai instructorul langa tine si masina are comanda dubla, deci nu are ce sa se intample. Eu cred ca trebuie sa-ti programezi mintea cu imaginea ta conducand fara griji, de exmplu pe un drum marginit de campuri de flori sau in orice alt peisaj care te linisteste. De cele mai multe ori, gandurile noastre influenteaza ceea ce ni se intampla. Deci, relaxeaza-te si gandeste-te ca poti sa faci asta, e floare la ureche!  :)

adda:
Cgabriela, esti binevenita in orice discutie :) chiar ma bucur  :thumbup:
Parca o sa vad ca o sa ne scrie Fluturas, peste ceva timp, ca a luat carnetul si abia asteapta sa conduca... :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă