Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (501/533) > >>

Fluturas88:
Multumesc mult pt incurajari,azi la patru am a patra sedinta de conducere,sa vad ce fac. Ma asteptam sa fie greu dar parca nici chiar asa.

noiembrie:
Mi-as dori mult sa putem resuscita grupul,sa-i redam forma frumoasa de altadata.
Inca mai lansez semnale de alarma,probabil,conform protocolului,la un anumit timp ma voi opri.
Stiu cauza si o stim cam toti:absenta pe plan intern a liderului.Din pacate Gigi a fost prea mult
prins la externe,iar charisma nu e usor de gasit.

Te nasti cu anumite calitati,le cultivi,inveti,capeti experienta,ajungi in varf…
Ai nevoie de oameni dispusi sa invete linga tine,macar putin.
Inca mai sper...

wonderland:
nu cred ca lucrurile, situatiile mai redevin ce au fost. nici n-ar fi firesc. evolueaza, cu noi ingrediente, noi tipologii. firul rosu le tine. spiritul se preia, se trasnforma. nu e de dorit ca un proiect sa depinda de un singur om. n-ar fi nici drept. cred ca si noi, cei vechi trebuie sa ne adaptam noului. sau sa facem alegerile pe care le credem de cuviinta. am asa o dorinta de a nu fi nostalgica, de a nu tanji dupa lucruri, situatii, oameni, intamplari care au ramas in trecut.

Fluturas88:
Buna seara tuturor,am avut sedinta de conducere vineri si parca a fost mai binisor decat cea precedenta,dar tot am fost incordata. Maine incep prima sedinta in Focsani,aici va fi greu pt ca o sa am parte de samafoare si multe sensuri giratoare,chiar imi va fi greu. Voi ce mai faceti? Ce mai spuneti? Cu ce va mai laudati?:)

wonderland:
Se pare ca nu se mai lauda nimeni nu nimic. Traim pe ascuns, ne bucuram pe furis, suferim in tacere...

Fluturas, hai ca se pare ca, incet-incet, capeti incredere. Sa ne povestesti cum a fost prim zi printre semafoare :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă