Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (497/533) > >>

wonderland:
A aterizat Admin prin zona. E timpul sa intreb daca mai trece cineva prin atelier sau ma apuc de bricolaj?  ::)

noiembrie:
Insemnari si reflectii…
Putini membri inscrisi prezenti pe forum...
Da,pentru ca nu este obligatoriu desi rolul lui e aproape fundamental.
Si o spune unul care face"teren".

Draga mea Wonderland,de la turnul de comanda se vede mult mai putin si tot e ingrijorator.
Unii se retrag fara sa astepte ordinul,altii si-au schimbat poza de la avatar cu un "mar" muscat pe toate partile.
Si nu era marul de la Apple.
Altii,intra rar sau mai deloc ,doar cand sunt notificati sau...provocati.

E timpul sa schimbam ceva !!!

ioanabil:
Eu am incercat o metoda "cine nu da un semn de viata pe forum, da de baut" insa nu a avut efect.  |o
Mai caut solutii. oO
Oare ce se intampla???? :-X

noiembrie:
Sa va povestesc ce zi frumoasa...Sanzienele,sarbatoare precrestina,impletita cu ziua iei…
Bucurestiul a stiut azi sa fie altfel.Doamnele de orice varsta au imbracat nu doar camasi gen ie,unele de o valoare si vechime apreciabila,
dar si fuste(fote),unele opinci si ciorapi andrelati.
Copiii asemenea,fetite in fustite multicolore,cu flori in par si coronite de sanziene.
Barbatii purtau camasi si chimire.
Chiar si dimineata la o anumita biserica,slujba si corul pareau rupte din alta lume…

Revenind la noi,mi-as dori sa incercam sa renuntam la ura,sa vindecam ranile cu blandete,in liniste.
Pe forum sau fata in fata in excursii,daca nu ne putem darui bine ,macar sa nu ne facem rau.
Nu mai vreau sa numaram pe degete domnii care vin cu noi,sa putem fi un grup mixt,echilibrat si armonios.
E prea mult ?

oviarad:
Noiembrie poate excursiile la care te inscrii sunt de asa natura dezechilibrate, la Bansko am fost 7 doamne la 7 domni , plus ghidul si soferul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă