Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (496/533) > >>

Laur:
aaa ... gdpr intre fete, aha! 8)

wonderland:
tu erai la bcc, dar nu s-a decriptat, ca era anonimizat.  :) Nu stiu ce am zis, dar mi s-a parut interesant.

Dar cum spuneam si unui prieten...io nu criptez si anonimizez nica.
Cum a spus Syzygium io nu joc in liga voastra :)
Dar mi-a folosit, nu neaparat informatia cat gestul si grija din spatele gestului.  :giggle:

Syzygium:
Daca ati sti ce banalitate e anonimizarea aia.. Mai interesant e cu gestionarea consecintelor.
E notoriu cazul cu hotararile judecatoresti, s-a hotarat anonimizarea, in primul rand pentru comunicatele de presa. Adica presa in loc sa primeasca informatia "Ion Ionescu a fost condamnat definitiv in dosarul de coruptie.." trebuie sa primeasca informatia in forma "XXXXXX XXXXXXX a fost condamnat definitiv in dosarul de coruptie..". Vorba lui Laur, acum razuiti cu un cutit ca sa aflati informatia  ;D. 
Tot cu hotararile judecatoresti, exista un sistem informatic care a fost creat tocmai ca toata lumea sa poata sa se informeze despre dosare pe net, sa nu mai stea la coada in instanta. Inchipiti-va cum arata sistemul ala si care e utilitatea lui cu toate numele blurate.  :o

Syzygium:
@Wonderland, tocmai mi-ai raspuns la intrebare, vroiam sa e intreb pe unde umbli, ca nu mai esti pe aici ca alta data..
Sper sa fie de bine semi-absenta ta.

wonderland:
Da, si eu sper sa fie de bine. Proiect nou, provocari noi, dar si castiguri (inclusiv financiare).
Dar si pentru ca dau un pas in spate daca nu e neaparat necesara interventia mea pe forum.  ;)
Te imbratisez si multumesc pentru grija.

Interesant cu anonimizarea. De asta, mai nou se dau procesele/se citesc sentintele in direct, la TV.? Jenant, indiferent de cine e "victima" expusa. :slap: :coolsmiley: :o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă