Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (481/533) > >>

noiembrie:
Si tocmai cand descoperisem focul,Wonderland!
Mai pastrez nitel jaratic aprins pentru calul voinicului,cand va aparea !

Syzygium:
Scriu aici ca sa nu mai poluam topicul de 7 Scari si Ciucas.
@gigel, am vazut mesajul tau, multumesc, ne bazam pe tine dar sa speram ca nu va fi cazul la excursia asta – e mai confortabil si mai fun sa fim cu totii.
@wonderland,  multumim ca ai facut ordine in mesaje, ramanem datori  :)
Iti aducem un bujor de la Muntele Rosu. Sau mai bine un pui de urs de pe Tampa  :) Sau, eu plec maine in Apuseni, iti aduc o stalagmita mica din pesteri, ce zici ?  :)

wonderland:
 ;D :kissing:
Syzygium, daca vrei neaparat, poti sa-mi aduci o poezie despre un pui de urs care intalneste o stalagmita :)
Sau despre cuisoare  ;)
In Apuseni, aveti sanse sa faceti o sesiune de atelier de poezie colectiva...in real. Noiembrie, tu, ovi, Iustin.  Nici nu-mi pot imagina... Dar o sa povestiti voi.

In general sunteti un grup fain tare in Apuseni.
Sa nu faceti bisericute.  ;)
Era o regula mai la inceputuri: sa conversati pe diagonala la masa, sa schimbati locurile, sa schimbati doua vorbe cu fiecare pana la plecare. :)
Hai, vreme bune. Si, cine stie, pana te intorci din Apuseni, poate isi aminteste lumea de lista pentru Canion.

Noiembrie... :giggle: lasa jarul pentru inima voinicului.

Iustin:

--- Citat din: ioanabil din Luni, 16 Aprilie 2018, 15:59 --- ..... dar am tras concluzia ca pe forum "vorbeste " mai mult decat in realitate. :magic:

--- Terminare citat ---

Vei avea cu cine sa vorbesti pe saturate in Ardeal asa ca du-te sa experimentezi noi realitati.

Iustin:

--- Citat din: wonderland din Vineri, 27 Aprilie 2018, 17:42 --- ;D :kissing:
 aveti sanse sa faceti o sesiune de atelier de poezie colectiva...in real.

--- Terminare citat ---

Ahahaha, ce idee grozava ....  de unde oare as putea procura un shotgun?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă