Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (404/533) > >>

Plusar:
azi au fost dar stai linistita ca n-ai pierdut nimic pt ca n-am fost eu ... si-n plus a mai si plouat !  :giggle:

Cory:

--- Citat din: silviu din Vineri, 18 Iulie 2014, 21:35 ---cory, am o idee... sa cumparam impreuna vreo 10 mici, iar io sa pap 7 - 8... ei, ce zici? ::) hai, ca ma sacrific :bow:
gabiiii...m-as sacrifica si pentru tine ;D

--- Terminare citat ---
    Nu ar fi fost o  "oferta" prea  avantajoasa pt mine ca nu mananac mici  de regula, asa ca i-as fi donat si pe
restul   ;D , poate mai degraba ceva fripturi  de impartit  la urmatoarea plimbare  ( ca la asta de azi n-am ajuns  :(  )

silviu:

--- Citat din: Plusar din Sâmbătă, 19 Iulie 2014, 20:25 ---azi au fost dar stai linistita ca n-ai pierdut nimic pt ca n-am fost eu ... si-n plus a mai si plouat !  :giggle:

--- Terminare citat ---
cand ploua balotam mici... buni si f ieftini :applause:

--- Citat din: Cory din Sâmbătă, 19 Iulie 2014, 21:52 ---poate mai degraba ceva fripturi  de impartit  la urmatoarea plimbare  ( ca la asta de azi n-am ajuns  :(  )

--- Terminare citat ---
accept si-o ceafa la gratar! :bow:

almi_gabi:

--- Citat din: anab din Sâmbătă, 19 Iulie 2014, 14:14 ---pot sa vin si eu cu voi? am inteles bine metrou tineretului ora 15 duminica?

--- Terminare citat ---

Ana, intalnirea a fost sambata ( adica ieri ) - ne-ar fi placut sa te cunoastem.  :)

Deci - sa concluzionam - a fost vreme super - doar cativa stropi cand noi terminasem plimbarea prin Tineretului  ( am ocolit tot parcul - pfoai cat am mers - de data asta m-ati pacalit !!!  :magic:) si eram in lupta cu mici, cartofi, paste, placinte , inghetata si cate si mai cate. 
S-a dus cura mea de slabire pe apa .... sambetei .  oO

silviu:
urmezi o cura de slabire? :o :faint:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă