Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (405/533) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Duminică, 20 Iulie 2014, 17:26 ---urmezi o cura de slabire? :o :faint:

--- Terminare citat ---

incerc !!  :slap:

almi_gabi:
Daca e cineva amatoare de o iesire vineri/sambata la festivalul medieval de la Sighisoara, avem cazare la Bazna 2 camere ( 1 noapte) sa dea un semn, un mail, un mesaj ceva. Suntem 3 fete (din SC) plecam vineri in jur de 12 (la pranz) si revenim sambata in jur de 11 -12 noaptea.  Pret aproximativ ( asa dupa calculele noastre ) 200 lei.

silviu:
ar merge un mititel. hai si-o bere, doo...sau o varza cu carnaciori oltenesti? ???

Cory:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 09 August 2014, 09:44 ---ar merge un mititel. hai si-o bere, doo...sau o varza cu carnaciori oltenesti? ???

--- Terminare citat ---
  Pe  caldura asta ar merge ceva racoritor cu siguranta ,  o bere , o inghetata;
cred ca multa lume e deja plecata din oras, dar din astia care am ramas sa ne luptam
cu caldura  :(  poate ne adunam cativa.
Un parc la alegere Herastrau, Tineretului sau altul , un punct de intalnire , ora ?

silviu:
pei ce e mai racoritor decat un mititel si-o bere, doo ??? :-\
eu as fi pentru herastrau, la debarcader, orele 15 trecute fix (maine - duminica - 10/08/2014 :bow:
deci, intrarea aia de la capatul lu' tramvaiu' 41, pe langa pavilionul H, trecand de "mioritza" si coborand treptele spre debarcader.
hai, care te bagi? ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă