Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (356/533) > >>

wonderland:
M-am obișnuit ca pe aici lumea sa vină, să plece. Unii poposesc mai mult, altii mai puțin, altii intră când si când, poate doar citesc si asta e felul lor de  fi prezenți. Cred că sentimentul ăsta de libertate - că nu suntem constrânși de nici o regulă (în afara celor de...conduită si de grijă în comunicare), ori de vreo condiționare - în care fiecare își găsește modul potrivit de a se desfășura, contribuie la atractivitatea forumului Singles Camp si la sentimentul de confort pe care ti-l dă un loc cald si sigur, de retragere, refacere, ori doar de trecere. Dar, care totusi nu devine o lume paralelă, pentru că el are această motivație de a încuraja cunoasterea si relațiile pre si în prelungirea întâlnirilor în real.

Îmi dau seama, fie si partial, de câtă muncă, consecvență si tenacitate a fost nevoie, până s-a ajuns la asta, Gigi! :worship:

adda:

--- Citat din: wonderland din Luni, 09 Decembrie 2013, 07:25 ---M-am obișnuit ca pe aici lumea sa vină, să plece. Unii poposesc mai mult, altii mai puțin, altii intră când si când, poate doar citesc si asta e felul lor de  fi prezenți.......

--- Terminare citat ---

ai dreptate Wonderland....eu ma incadrez la toate categoriile  ;D

wonderland:
ai dreptate, Adda, si eu! Desi in ultima vreme sunt mai curand in prima categorie :kissing:

cartex:
Ce bine ca esti in prima categorie si ne impartasesti din bogatiile tale, Wonderland!!!!! :applause: :applause: :applause:

wonderland:
Multumesc, cartex :kissing:

Dar, stii cum e - avantaje reciproce. Ce bine că sunteți, trecători sau constanți, ca să am cui împărtăși! :thumbup:
Eu încă mai sper să nu rămân singura în secțiunea articole.
Că, în restul forumului, fiecare oferă și primește bucățele din sufletul lui. :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă