Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (357/533) > >>

cartex:

--- Citat din: wonderland din Luni, 09 Decembrie 2013, 14:39 ---Multumesc, cartex :kissing:

Dar, stii cum e - avantaje reciproce. Ce bine că sunteți, trecători sau constanți, ca să am cui împărtăși! :thumbup:
Eu încă mai sper să nu rămân singura în secțiunea articole.
Că, în restul forumului, fiecare oferă și primește bucățele din sufletul lui. :flori:

--- Terminare citat ---
Ce bine daca am fi fost toti inzestrati cu talente diverse :( Dar in viata sunt si actori si spectatori :bow:... si ce bine ca sunt si unii care intr-adevar au ce darui. Multumim :applause:

Onix:
 Pentru wonderland...... :flori:

Onix:
Si nu este pentru a atinge nr. minim de postari  :)

elenuca:
s-ar putea, wonderland, sa fii singura.... la categoria cel mai bun........
Esti pe creste, si acolo nu este niciodata imbulzeala.
dar ar trebui sa te motiveze si sa te bucure cata lume se uita inspre tine, asteapta scrierile tale,cati, trecatori sau ,nu se regasesc in gandurile tale...
mie-mi place sa caut la oameni partile bune, sa apreciez, dar,in ceea ce te priveste, nu trebuie sa caut....desi nu te cunosc,transmiti atata liniste,speranta,optimism,ratiune.Ca si cafeaua de dimineata!
Oare sunt off topic?

wonderland:
elenuca, de asta e bun acest chat, că nu putem fi offtopic. :dance:

Cât despre toate vorbele voastre de acum- Onyx, Cartex, Elenuca - mărturisesc sunt surprinsă, foarte bucuroasă și chiar  mândră toată.
Oricât ar părea eu chiar mai scriu pentru mine, ca să ard o emotie, ca sa asez un gând,  iar cererea publică lansată de Gigi, acum vreun an, m-a pus doar in fața alegerii locului cel mai bun pentru postare.
Dar, cum spuneam, aș fi ipocrită să nu recunosc faptul că cele scrise sunt citite si apreciate îmi dau o stare de bine.

Multumesc celor de acum si celor de altădată  :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă