Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (337/533) > >>

wonderland:
poetic  mod de a păcăli insomnia, lucian :bow:

Îți doresc să găsești persoana care să se simtă fericită și împlinită în iubirea pe care o lași să trăiască liberă în sufletul tău. :)

Cred că și tu meriți un locușor la articole - poezie :). Dacă mai ai, mai bine le-ai trimite singur, direct lui Gigi.

lucian75:
multumesc wonderland...dar cum am zis,sunt doar niste ganduri...fara pretentii asa mari :)

ma gandeam putin la ce a spus aprilie odata,ca statea uneori si se gandea ce a vrut sa spuna de fapt cineva...
eu nu am facut asa ceva...si nici nu stiu daca o voi face...insa daca o faceam la un moment dat in viata mea..poate reuseam sa vad ce se ascunde de fapt in spatele unor vorbe dulci...dar inselatoare.

din cauza aceasta m-am gandit la randurile de mai jos si imi plac foarte mult.

Ochii sunt oglinda sufletului,nu? insa si ei pot fi inselatori uneori...

--- Citat din: lucian75 din Sâmbătă, 24 August 2013, 23:00 ---as vrea sa sorb din lacrima ce izvoreste din ochii tai...pentru a deschide poarta sufletului tau,
numai asa voi putea fi sigur de sinceritatea dragostei tale,
pentru ca buzele pot minti insa sufletul niciodata.

--- Terminare citat ---

PS...asa ca data viitoare "EA" va trebui sa planga ptr a putea sorbi din lacrimile ce ma vor purta spre izvorul sinceritatii nealterate  :blush:

wonderland:
dacă...poate...
Tot ce începe cu dacă...atunci, poate dacă și ce-o mai fi în gama asta... devine capcană pentru a regreta ceva ce nu știi cum ar fi fost :crazy2:
Tot ce știi e ceea ce s-a întâmplat deja. Iar ceea ce s-a întâmplat era singurul lucru care se putea întâmpla.
În rest, contează ce faci în prezent. Cu gândul că trecutul e încheiat, imposibil de schimbat.

Am învățat și eu, cu greu, lecția asta. Dar e una, singura care contează, dacă nu vrei să trăiești suspendat în regrete  :)

mihaela1961:
Buimaca, astept sa se sedimenteze impresiiile din Adriatica.
Imi pun Zora Bila(melodia care se aude la Opatija).Mi se derulreaza pe retina toate imaginile, astept a se sedimenteze adanc in suflet, sa le organizez.
A FOST MNUNAT! :love: :love:

aprilie:

--- Citat din: lucian75 din Duminică, 25 August 2013, 12:22 ---ma gandeam putin la ce a spus aprilie odata,ca statea uneori si se gandea ce a vrut sa spuna de fapt cineva...
--- Terminare citat ---
Draga Lucian, nu vrei sa faci tu aici un rezumat a celor ce sporavaim pe mess ?  :laugh:
Analizez spusele cuiva doar daca ma contrariaza ceva si atunci incerc sa-mi dau seama de ce a avut o anumita reactie sau ce se ascunde in spatele unor cuvinte aparent banale. Imi vine in minte un exemplu, simt ca este aiurea sa-l spun aici, dar ... dupa 19 ani de relatie, sotul meu in timpul unei partide de amor a simtit nevoia sa vocalizeze mai mult decat un ah! oh! si mi-a spus "TU esti femeia mea" ...
El avea atunci deja o relatie cu alta femeie, iar mie spusele lui mi-au trezit un semnal de alarma ... De multe ori ne tradam prin gesturi, prin atitudine, prin vorbe aparent cu continut banal ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă