Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
mihaela1961:
--- Citat din: eEduard din Luni, 19 August 2013, 14:01 ---Așa e...dar îi creez condițiile aici, îi fac eu Adriatica :((...numai să vină. :blush:
--- Terminare citat ---
Adda se prajeste la soare.
V-as transmite in direct de la Opatija, dar m-a batut soarele in cap, asa ca ma duc in camera.
Pana acum totul a fost superok.
Ii transmit Addei ca plangi dupa ea. :D :D :D
wonderland:
--- Citat din: eEduard din Marți, 20 August 2013, 21:20 ---He-He! R-urile sunt mai bune decât E-urile...sunt de acord cu tine. ;)
Sunt roșu eu :blush: ...de ce ar mai fi nevoie să mă înpachetez în roșu. ::)
--- Terminare citat ---
De ce ești roșu? De rușine sau de furie? Ori ești alergic la roșii? :magic:
--- Citat din: mihaela1961 din Miercuri, 21 August 2013, 18:24 ---Adda se prajeste la soare.
V-as transmite in direct de la Opatija, dar m-a batut soarele in cap, asa ca ma duc in camera.
Pana acum totul a fost superok.
Ii transmit Addei ca plangi dupa ea. :D :D :D
--- Terminare citat ---
Mihaela, sunteți pe val și pe cai mari. Se pare că vă distrați bini di tăt. Bravo, dragilor :kissing:
lucian75:
sa fi venit vremea sa dam uitarii intelesul clasic al pernei? ;D
http://www.kanald.ro/Stiri/Un-nou-accesoriu-pentru-barbati-face-FURORI-Japonia-Vezi-obiectul-care-SCANDALIZAT-femeile/
silviu:
La ce vârstă ating femeile ating vârful frumuseţii şi când sunt bărbaţii mai încrezători în pat
Expertul în frumuseţe şi sănătatea pielii Nichola Joss spune că la vârsta de 34 de ani nivelul de maturitate este ridicat şi cele mai multe femei au mai multă încredere în atuurile lor fizice.
De asemenea, bărbaţii sunt cel mai încrezători în pat între 50 şi 69 de ani... :faint: adica dorm mai bine sau cum?
lucian75:
as vrea sa fiu soarele ce iti lumineaza chipul tau gingas in fiecare dimineata,
as vrea sa fiu luna ce iti vegheaza somnul dulce si pufos,
as vrea sa fiu lacrima ce izvoreste din oglinda sufletului tau,
as vrea sa fiu izvorul ce iti potoleste a dragostei sete,
as vrea sa fiu poiana plina de flori,un colt de rai al inimilor noastre,
as vrea sa fiu...
as vrea sa sorb din lacrima ce izvoreste din ochii tai...pentru a deschide poarta sufletului tau,
numai asa voi putea fi sigur de sinceritatea dragostei tale,
pentru ca buzele pot minti insa sufletul niciodata.
doar cateva ganduri personale...care poate ar fi insemnat foarte mult in alta epoca,in alta viata sau pe alt pamant,nu stiu...
lipsa de somn bat-o vina :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă