Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
aprilie:
Lucian75, nu este cazul sa generalizezi, esti foarte bine venit in SC, toata lumea te sprijina, inclusiv eu :) chiar daca ... nu pare . Daca am gresit imi cer scuze, nu vreau sa napastuiesc un om obidit ! Urasc forumurile in general si bascalia de acolo si poate m-am pripit sa trag concluzii in ceea ce te priveste.
Mihaela1961, esti o draguta, apreciez mult ce postezi pe forum. Sunt de acord ca suntem toti egali pe forum, tocmai de aceea am indraznit sa-mi spun parerea. Si ... nu am nimic cu nimeni, ci doar cu "entuziasmul" de inceput.
mihaela1961:
--- Citat din: lucian75 din Sâmbătă, 10 August 2013, 13:09 ---forumisti profesionisti? aaa,scuzati-ma ca nu am stiut ca este un mediu privat...imi cer scuze ca am avut neobrazarea si am invadat intimitatea si linistea anumitor persoane de pe aici...imi cer scuze ptr ca sunt un intrus...imi cer scuze ca am facut greseala sa incerc sa gasesc un mod de a trece peste cea mai urata parte a vietii mele...
fuck off...am uitat ca altul era spiritul SC...in care eram invitat sa-l cunosc odata cu prima ocazie...oare la fel de intampla si atunci?...sa fi acuzat ca acaparezi spatiul destinat anumitor persoane?
inainte de a face niste acuzatii poate ar trebui sa va ganiti putin si la altii...oare de ce face asta...sa fie oare un strigat de ajutor...oare ii pot da o mana de ajutor?
si aprilie ca sa fi multumita o sa ma conformez...nu o sa mai deranjez si nu o sa mai fiu o povara ptr nimeni...poate asa iti vei regasi linistea sufleteasca puternic zdruncinata de nesimtirea mea.
--- Terminare citat ---
Lucian,
Te asigur ca in SC sunt multi care pot da sfaturi cand ai nevoie de ajutor, asa ca 'striga' , crede-ma ca ti se va raspunde.
Nu te bosumfla precum copiii pentru o parerea singulara, NU ESTI UN INTRUS! :) :) :)
Deocamdata, atat timp cat conceptul de Singlescamp apartine lui Gigi Candea, dansul e singurul in masura sa hotarasca cine e intrus si cine nu!OK? :) :) :)
adda:
Aprilie, eu zic sa nu exageram totusi...e parerea ta, dar eu pe Lucian si Eduard nu i-am vazut chiar asa de forumisti decat de cateva zile. Am " sarit" sa imi spun parerea pt ca m-am simtit vizata, avand in vedere ca ai facut referire la topicul "chat" unde am participat si eu la discutii si nu ai specificat la cine te referi. Si chiar si asa care e problema ca ii vezi online, sa stii ca si eu citesc forumul zilnic chiar daca in ultimul timp nu am postat asa mult si sunt multi altiicare sunt activi si citesc, chiar nu inteleg care este deranjul?
Hai sa nu descurajam si sa "sarim " asa pe cei nou intrati, cel care are dreptul sa spuna ce e ok si ce nu sa postam este admin.
Eu nu sunt adepta polemicilor si a discutilor in contradictoriu, mi-am spus parerea din punct de vedere al unui membru SC mai vechi.
Multumesc Mihaela de apreciere, ma simt flatata :bow:
mihaela1961:
--- Citat din: adda din Sâmbătă, 10 August 2013, 15:00 ---Hai sa nu descurajam si sa "sarim " asa pe cei nou intrati, cel care are dreptul sa spuna ce e ok si ce nu sa postam este admin.
Eu nu sunt adepta polemicilor si a discutilor in contradictoriu, mi-am spus parerea din punct de vedere al unui membru SC mai vechi.
Multumesc Mihaela de apreciere, ma simt flatata :bow:
--- Terminare citat ---
1.Dupa cum ai vazut, am exact aceasi opinie ca si tine in privinta celor doi.
2. Eiiiiii apreciere ;)
Sa vezi tu ce baie fortata iti fac eu in Adriatica(io stiu sa inot, tu?-sper ca observi 'amenintarea' mai mult decat evidenta :uglystupid2:)
adda:
Intr-adevar ma simt amenintata :faint: dar nu stiu sa innot atata de bine :giggle: doar cat sa nu ma inec. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă