Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
eEduard:
Waaaa! Am ajuns vedetă* la o vârstă așa de fragedă?! :(( ...Mă vorbește femeile, și e moarte dupe mine ar fi zis Mărgineanu, dacă nu îl iubeau. :blush:
Eu zic să nu o descurajăm pe Aprilire, sărind așa pe ea. :-\ Nu vreau să se retragă, când de-abia a acceptat să ni se alăture. :) Se pare că e mai subtilă decât o credeați voi, ea și-a luat rolul de amazoană fără ca măcar să observați. ;D Singurii vizați am fost doar noi...bărbații, și după stilul mai hard-core adoptat o consider regina amazoanelor. :flori:
Plus că eu nu știu de ce v-ați supărat pe ea? :( A făcut numai complimente...subtile (din nou), e adevărat! :blush: Ne-a recunoscut ca profesioniști, s-a simțit agasată...așa se nasc marile iubiri :P și da, este puțin geloasă dar o înțeleg, doar între ea și forumul SC a fost dragoste la prima vedere. ;)
Eu îi apreciez simțul umorului, chiar dacă se preface că nu are, are un stil foarte fin de umor, îmi place! :yeah:
Pentru amazoane :flori: ;)
* - VEDÉTĂ s.f. I. Mic bastiment de război, pe mare sau pe fluviu, cu mică rază de acțiune, folosit mai ales pentru observații. ♦ Mică ambarcație care se folosește pentru comunicațiile din rada porturilor. ♦ Mic torpilor cu viteză foarte mare. [< fr. vedette, it. vedetta].
mihaela1961:
--- Citat din: eEduard din Sâmbătă, 10 August 2013, 17:07 ---Eu zic să nu o descurajăm pe Aprilire, sărind așa pe ea. :-\ Nu vreau să se retragă, când de-abia a acceptat să ni se alăture. :) Se pare că e mai subtilă decât o credeați voi, ea și-a luat rolul de amazoană fără ca măcar să observați. ;D Singurii vizați am fost doar noi...bărbații, și după stilul mai hard-core adoptat o consider regina amazoanelor. :flori:
... s-a simțit agasată...așa se nasc marile iubiri :P și da, este puțin geloasă dar o înțeleg, doar între ea și forumul SC a fost dragoste la prima vedere. ;)
Eu îi apreciez simțul umorului, chiar dacă se preface că nu are, are un stil foarte fin de umor, îmi place! :yeah:
--- Terminare citat ---
Agasata sau agresata;sau mai bine zis care pe care a 'agresat'?........
Subtila zici? ;)..............
SC a fost si este un soi de 'coup de foudre' pentru multi...ma rog, indragostita fiind de SC 'mortal si iereveribil', ii dau circumstante ...atenuante;numai ca SC-ul este pentru toata lumea care-l doreste, nu numai pentru o persoana :flori: :flori: :flori:
Ma rog, sa zicem ca nu are simtul umorului, cel putin momentan.
p.s. umorul este coniderat o calitate, atat timp cat nu este grobian...io asa am citit, da poate n-am interpretat io bine ce am citit, deh, batranetile maica duc la pierderea treptata a neuronilor :crazy2: :uglystupid2:...daca am priceput io prost, sorry...de la neuronii din dotare mi se trage :( :-[
eEduard:
--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 10 August 2013, 17:47 ---Agasata sau agresata;sau mai bine zis care pe care a 'agresat'?........
--- Terminare citat ---
Eu nu mă simnt agresat. Nu că aici ar fi cazul, dar cănd cineva te agresează este doar reflecția emoțională a acelei persoane, emoții care nu îți aparțin.... :oops: iar ma apucat analiza. :blush:
--- Citat ---SC a fost si este un soi de 'coup de foudre' pentru multi...ma rog, indragostita fiind de SC 'mortal si iereveribil', ii dau circumstante ...atenuante;numai ca SC-ul este pentru toata lumea care-l doreste, nu numai pentru o persoana :flori: :flori: :flori:
--- Terminare citat ---
Emm...încep să devin gelos pe SC...se pare că are veleități de Casanova. :tickedoff:
--- Citat ---da poate n-am interpretat io bine ce am citit, deh, batranetile maica duc la pierderea treptata a neuronilor :crazy2: :uglystupid2:...daca am priceput io prost, sorry...de la neuronii din dotare mi se trage :( :-[
--- Terminare citat ---
Mă risc să presupun că Aprilie e o fire introvertită, care se deschide mai greu....zic pentru că într-un anumit fel așa sunt și eu. :blush: Sorry Aprilie :flori:
lucian75:
Am si eu o intrebare,am gasit de unde sa sterg contul,daca o fac se vor sterge automat si postarile mele?
In caz ca nu se va intampla acest lucru rog Adminul sa o faca ...deci nu doresc sa mai ramana nimic din activitatea de "profesionist" de pana acum.
eEduard:
Luci, noi cei care suntem lângă tine...deși și Aprilie e, dar se exprimă mai controversat....nu mai contăm? :-\
Îmi pare rău că ne-ai părăsit :'( Ai grije de tine și sper să găsești fericirea. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă