Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (314/533) > >>

eEduard:

--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 22:34 ---cum o dai nu este bine cu voi  :slap:

--- Terminare citat ---

Lucian se chinuia să afle, nu eu....eu te invit la un masaj să te relaxezi și să vorbim vrute și nevrute.  ::)

Geta D:

--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 22:32 ---eEduard..tu zici ca iti plac amazoanele asa? ia sa vedem daca va mai fii asa dupa ce citesti asta

Legenda spune ca o singura data pe an, pentru a preveni extinctia sau pentru a-si largi randurile, amazoanele vizitau un trib invecinat format numai din barbati, de unde ii alegeau pe cei mai aratosi pentru a procrea cu ei. Unele scrieri marturisesc ca acestia erau rapiti, violati si ucisi...

--- Terminare citat ---

in zilele noastre nu ii ucidem.. ii lasam in viata ca sa-i avem si pe viitor.. suntem conservatoare , cel putin eu asa sunt

Geta D:

--- Citat din: eEduard din Marți, 06 August 2013, 22:37 ---Lucian se chinuia să afle, nu eu....eu te invit la un masaj să te relaxezi și să vorbim vrute și nevrute.  ::)

--- Terminare citat ---

eu sunt relaxata  :angel: ... tu erai cel care nu vedeai luminita de la capatul tunelului si cum suntem saritoare te-am ajutat cum am stiut noi mai bine 

lucian75:

--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 22:37 ---in zilele noastre nu ii ucidem.. ii lasam in viata ca sa-i avem si pe viitor.. suntem conservatoare , cel putin eu asa sunt

--- Terminare citat ---

pai normal ca nu-i mai ucideti...de ce sa fim si noi linistiti macar odata ....

eEduard:

--- Citat din: Geta D din Marți, 06 August 2013, 22:40 ---eu sunt relaxata  :angel: ... tu erai cel care nu vedeai luminita de la capatul tunelului si cum suntem saritoare te-am ajutat cum am stiut noi mai bine

--- Terminare citat ---

Să mă devorați? Ăăăămm...iar nu văd luminița... :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă