Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
lucian75:
eEduard...eu am zis-o ..trebuie sa aplicam tactica calului troian...acuma ramane de vazut cine se sacrifica in numele tuturor barbatilor si face operatie de schimbare de sex :happy: :happy: :happy:
eEduard:
--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 22:29 ---eEduard...eu am zis-o ..trebuie sa aplicam tactica calului troian...acuma ramane de vazut cine se sacrifica in numele tuturor barbatilor si face operatie de schimbare de sex :happy: :happy: :happy:
--- Terminare citat ---
Nu mă bag, e ideea ta, dă dovadă de responsabilitate. :)
lucian75:
eEduard..tu zici ca iti plac amazoanele asa? ia sa vedem daca va mai fii asa dupa ce citesti asta
Legenda spune ca o singura data pe an, pentru a preveni extinctia sau pentru a-si largi randurile, amazoanele vizitau un trib invecinat format numai din barbati, de unde ii alegeau pe cei mai aratosi pentru a procrea cu ei. Unele scrieri marturisesc ca acestia erau rapiti, violati si ucisi...
Geta D:
--- Citat din: eEduard din Marți, 06 August 2013, 22:28 ---Dar nu vreau să știu antidotul, îmi plac amazoanele așa cum sunt sălbatice, de ce să le înblânzesc? :blush:
--- Terminare citat ---
cum o dai nu este bine cu voi :slap:
eEduard:
--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 22:32 ---eEduard..tu zici ca iti plac amazoanele asa? ia sa vedem daca va mai fii asa dupa ce citesti asta
Legenda spune ca o singura data pe an, pentru a preveni extinctia sau pentru a-si largi randurile, amazoanele vizitau un trib invecinat format numai din barbati, de unde ii alegeau pe cei mai aratosi pentru a procrea cu ei. Unele scrieri marturisesc ca acestia erau rapiti, violati si ucisi...
--- Terminare citat ---
Au mai evoluat și ele, partea cu ucisul sa transformat în cicăleală. :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă